Preslatke fotke!

Franka i Ćorluka Novu su dočekali daleko od Hrvatske, a u zimskim radostima posebno su uživala njihova djeca!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Franka Batelić +19 Vedran Ćorluka - 2 Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Novu godinu odlučili su proslaviti van Hrvatske, a sa svojom djecom otišli su na skijanje.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Novu 2024. godinu neće dočekati u Hrvatskoj, a zajedno sa svojih dvoje djece odlučili su otputovati na godišnji odmor.

Ranije od drugih, naš bivši nogometaš i njegova supruga otišli su na skijanje, a Franka je objavila nekoliko fotografija sa snijega u kojem su naročito uživali Greta i Viktor.

''Zadnji dani 2023. Neka 2024. bude blaga i puna nade, da nam ponešto da iz nje naučimo, al' i pokloni nešto na čemu ćemo joj biti zahvalni. U ovim čudnim vremenima ja sam zahvalna upravo na ovakvim trenucima na fotkama, na toj sreći i bezbrižnosti koju vidim u očima svoje djece. Zahvalna što imam ova dva mala srca koja čuvam i ovih ih dana koji tren duže držim za ruku nakon što navečer sklope oči. Neka je svima mirna i sretna Nova'', napisala je Franka u opisu.

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a osim njega imaju i kćerkicu Gretu koja je rođena u studenom prošle godine.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić s djevojkom - 2 Davor Bernardić s djevojkom - 1 Davor Bernardić s djevojkom - 3 Davor Bernardić s djevojkom - 4 +6 Davor Bernardić s djevojkom - 5 Celebrity Davor Bernardić viđen je u društvu svoje partnerice s kojom se navodno i zaručio, nikad ih još nismo vidjeli zajedno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković +26 Sandra Perković - 2 Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene