"Izgleda magično!"

Franka i Ćorluka uživaju u romantici u posebnom gradu, počastili su se izletom na kojem je ona itekako zahvalna

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić - 2 Franka Batelić Franka Batelić - 4 +20 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju u Parizu, odakle su se javili svojim pratiteljima na Instagramu.

Jedan od omiljenih domaćih parova, pjevačica Franka Batelić i umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka uživaju ovih dana u romantičnom Parizu, a odakle su se javili svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

31-godišnja Franka objavila je fotografije i snimka iz Grada Ljubavi pa otkrila da on za nju ima i posebno značenje.

"Nevjerojatno kako Pariz budi, inspirira, hrani dušu. Zahvalna", napisala je Franka uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Izgleda magično!" komentirala je jedna od njezinih pratiteljica.

Franku na Instagramu prati 179 tisuća obožavatelja, s kojima rado dijeli trenutke iz svoga privatnog, ali i poslovnog života, pa se nedavno pohvalila da je napokon izišao obiteljski crtani film "Želja", u kojem je ona dala svoj glas glavnoj junakinji Ashi.

"Utopljeni u Disney čaroliju slavili smo izlazak Želje. Obožavam Ashu, njezin duh i borbenost i čast mi je što sam baš ja njezin 'glas'. Javljajte dojmove!" napisala je Franka ispod objave u kojoj je otpjevala pjesmicu iz crtića.

Osim što je pjevačica i izvanredna poduzetnica, Franka je i majka dvoje djece. Naime, sa suprugom i bivšim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom ima sina Viktora i kćer Gretu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Zanimljivosti Evo što je Prijović izvela na trećem koncertu u Areni, nije više mogla izdržati: "Ja se ispričavam, nadam se da mi ne zamjerate"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier - 4 Celebrity Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene