nije joj lako!

Evo što je Prijović izvela na trećem koncertu u Areni, nije više mogla izdržati: "Ja se ispričavam, nadam se da mi ne zamjerate"

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Vanesa Pandzic/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 27 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 17 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 18 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 19 +21 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 22 Galerija

Aleksandra Prijović već tri dana zaredom uveseljava zagrebačku publiku u Areni Zagreb, a osim plakanjem, po kojem je, kako i sama kaže, dobro poznata, iznenadila ih je još jednim činom.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović svojom energijom na pozornici Arene Zagreb ponovno je oduševila publiku.

Iako je plesala i pjevala dvije noći zaredom, ništa manje energije nije pokazala ni na trećem koncertu. No pred sam kraj koncerta je odlučila skinuti štikle jer je bol u nogama odradila svoje. 

"Hvala vam za ovo ludilo! Ne mogu više stajati u štiklama, može li mi netko pomoći da ih izujem? Ja se ispričavam, nadam se da mi ne zamjerate", rekla je sasvim iskreno Prija.

Također, na trećem koncertu sa svojim je obožavateljima podijelila sjećanja s početka karijere: "Ne zamjerite što večeras pričam puno više nego obično, ali moram reći jednu stvar. Kada sam se natjecala u Zvezdama Granda, moja je majka izgubila posao zato što me vozila svakog vikenda na natjecanje, žrtvovala je svoj posao zbog mene i, naravno, dogodilo se da je bilo financijski teško, a moja je tetka bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za natjecanje. Hvala vam što ste došli iz Njemačke večeras… Puno vas volim i hvala vam za sve što ste učinili za mene. Uvijek sam ponosna na sve što sam prošla."

Odlučila je još jednom zahvaliti svima koji su uz nju i koji joj pružaju beskrajnu podršku.

"Cijeli moj tim toliko je sretan i toliko ste nas lijepo prihvatili i dočekali. Zahvalna sam vam na tome. Pitaju me kako mogu pjevati pet noći, ma mogla bih ovako i trideset noći. Vama beskrajno hvala za čast koju ste mi ukazali! Hvala vam za čarobnu noć", završila je i zajedno s ekipom iz benda naklonila se zagrebačkoj publici.

Bio je ovo tek treći Extra koncert godine, ostaje vidjeti kakav nas spektakl očekuje na preostala dva.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +33 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Aleksandra Prijović rasplakala se kada je ugledala sebi posebne ljude u Areni: "Neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Žiri showa Supertalent Maja Šuput, Supertalent +25 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene