Njoj nije hladno!

Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 7 Claudia Rivier Claudia Rivier +20 Claudia Rivier Galerija

Claudia Rivier iznenadila je svoje pratitelje novom provokativnom fotografijom na kojoj nosi samo crne najlonke i srebrnu jaknicu.

Naša poznata Slavonka Claudia Rivier pozirala je na balkonu pokraj bazena u zimskoj srebrnoj jakni i crnim prozirnim najlonkama, u kojima joj, čini se, nije bilo hladno.

Na fotografiji je zauzela pozu zbog koje su svi pogledi usmjereni na njezinu bujnu pozadinu, a ovog puta bujne grudi pale su u zaborav jer zbog debele jakne nisu mogle doći do izražaja.

Uz to je uskladila visoke debele čizme u srebrnoj boji. 

"Čekam te na planini", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

U komentarima ispod objave nizalo se mnoštvo smajlića sa zaljubljenim očima, ali i emotikona goruće vatrice.

Inače, Rivier je sklona objavljivanju seksi fotografija u kojima uvijek ističe svoje raskošne grudi, no čini se kako je ovaj put odlučila pokazati da to nije jedini bujni atribut kojim se može pohvaliti.

Claudia na Instagramu ima više od milijun pratitelja, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Žiri showa Supertalent Maja Šuput, Supertalent +25 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 28 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +33 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Aleksandra Prijović rasplakala se kada je ugledala sebi posebne ljude u Areni: "Neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene