kakvo drvce!

Franka Batelić pokazala djelić blagdanske čarolije u svojem domu, u ukrašavanju je pomogao i sinčić Viktor!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić Franka Batelić - 4 +19 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić pohvalila se svojim božićnim drvcem, koje je pomagao okititi i njezin trogodišnji sin Viktor.

U domu Vedrana Ćorluke i Franke Batelić zavladala je blagdanska čarolija.

Djelić ugođaja pokazala ja Franka u pričama na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila snimku golemog božićnog drvca u njihovom domu.

"Da Sveti Nikola donese mir, ljubav i sigurnost svoj djeci svijeta", napisala Franka je uz snimku na kojoj se vidi i njezin trogodišnji sin Viktor, koji pomaže okititi drvce.

Kako izgleda božićno drvce u domu Franke i Ćorluke, pogledajte u našoj galeriji.

Par je uživao u Parizu, odakle su se javili na društvenim mrežama i pokazali kako su se proveli.

"Nevjerojatno kako Pariz budi, inspirira, hrani dušu. Zahvalna", napisala je Franka uz njihove fotke iz Pariza, a Vedran se požalio na hladnoću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a osim njega imaju i kćerkicu Gretu koja je rođena u studenom prošle godine.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Kralj - 2 Božo Kralj - 6 Božo Kralj - 9 Božo Kralj - 10 +11 Božo Kralj - 8 Celebrity Svi su se pitali tko je ova zgodna brineta pored Aleksandre Prijović, a onda je za one koji ne znaju uslijedilo pravo iznenađenje!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 8 +18 Martina Vrbos - 7 Nekad i sad Našoj pjevačici u Beogradu skliznuo topić s grudi taman u trenutku kad je stajala pred fotografima, ali ona je nastavila pozirati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene