kamere su sve zabilježile!

Našoj pjevačici u Beogradu skliznuo topić s grudi taman u trenutku kad je stajala pred fotografima, ali ona je nastavila pozirati!

Martina Vrbos Martina Vrbos Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 8 Martina Vrbos - 7 Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos +12 Martina Vrbos - 3 Galerija

Martina Vrbos pojavila se na proslavi 29. rođendana Radija Naxi u Beogradu, gdje je pozirala fotografima, unatoč nezgodi koja joj se u jednom trenutku dogodila.

Naša pjevačica s beogradskom adresom Martina Vrbos pojavila se na proslavi 29. rođendana Radija Naxi koja je održana u jednom tamošnjem hotelu, a dogodila joj se i neočekivana nezgoda.

39-godišnja Martina za tu je priliku obukla crne tajice i kratku bundicu ispod koje je nosila samo minijaturni topić, koji je joj je u jednom trenutku skliznuo s grudi. No to je nije omelo u poziranju fotografima koji su se tamo našli i nije joj nimalo pokvarilo raspoloženje.

Martina se i danas aktivno bavi glazbom, no posljednjih godina najviše pozornosti privlači svojom velikom fizičkom transformacijom, a prošle godine u jednoj je emisiji sama otkrila kako je izgubila čak 50 kilograma te je priznala i da je povećala grudi.

"Znaš, ako ti napišeš - Martina je izdala 'Zašto mi ne daš da te volim' ili Martina je smršavjela 50 kilograma" ajmo sad, što otvaraš? Otvaraš ovo gdje je smršavjela, ja samu sebe otvaram i kažem: 'Bože, stvarno sam smršavjela, daj da vidim...' Uvijek je kilaža bila važnija nego moje pjevanje. Što je žalosno jer ja mislim da ja stvarno imam glas koji bi trebao malo više prostora nego moje kile", požalila se jednom prilikom u IN magazinu.

Inače, Martina se prije osam godina udala se za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića, s kojim je dobila dvoje djece, sina Kostu i kćer Milu, koji su i njezini najveći obožavatelji.

"Možda nisam najspretnija mama u nekim stvarima za koje se podrazumijeva da mame trebaju znati. Mislim, ja radim noću pa kad ustanem ujutro, kasnim u vrtić, kasne djeca. Ali sam mama puna ljubavi, srdačna, puno pjevam i igram se s djecom", ispričala je Martina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Nives Celzijus Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić, Želim život +26 Lidija Bačić - 1 Celebrity Šire se gole i lažne fotografije Lidije Bačić i Nives Celzijus, netko je obradio njihove već viđene prizore: "Fotošop majstor malo žurio i zaboravio je..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Škoro i Ivica Todorić - 1 Miroslav Škoro i Ivica Todorić - 2 Miroslav Škoro i Ivica Todorić - 3 Miroslav Škoro i Ivica Todorić - 4 +25 Promocija reizdanja albuma Celebrity Pogledajte trenutak kad je Miroslav Škoro zapjevao ''Sude mi'' s Ivicom Todorićem, evo što ih je to spojilo: "Ja sam imao drugu ideju, ali može"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene