Kazneno djelo!

Šire se gole i lažne fotografije Lidije Bačić i Nives Celzijus, netko je obradio njihove već viđene prizore: "Fotošop majstor malo žurio i zaboravio je..."

Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Nives Celzijus Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić, Želim život Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 +20 Nives Celzijus - 3 Galerija

Internetom i društvenim mrežama kruže gole fotografije Lidije Bačić, a nedavno je isti problem imala i Nives Celzijus, koja je to oštro osudila.

Ovih dana društvenim su se mrežama proširile gole fotografije Lidije Bačić i Nives Celzijus, međutim riječ je o lažnim fotografijama, a obje su na to i upozorile.

Fotografije su izrađene pomoću AI tehnologije, a na originalima inače poziraju u kupaćim kostimima.

"To je prije svega nehumano, a također je vrlo naivno razmišljati tako da se to događa samo javnim osobama. To se događa svima i svatko je u opasnosti, možda baš ti ili neko od tvojih voljenih. Onog momenta kada primiš takav sadržaj i ne prijaviš ga policiji, već ga proslijediš dalje i puštaš da taj kibernetički kriminalni lanac neometano djeluje i širi se, povećao si mogućnost da se u budućnosti upravo to dogodi tebi i tvojima. Ja generalno prijavim policiji svakog tko mi pošalje nešto za što procijenim da spada u kategoriju kaznenog djela. Hvala Bogu, nakon toga više nikome ne pada na pamet da mi šalje takav sadržaj", poručila je zabrinuta Nives prije nekoliko mjeseci.

"Mogli bismo se našaliti i primijetiti da se fotošop majstor malo žurio i zaboravio nakeljiti tetovažu. Ali nećemo se šaliti jer je ovaj deepfake kazneno djelo", napisala je Nives uz jednu od fotografija koje je bila podijelila u pričama na Instagramu.

Ovih je dana društvenim mrežama počela kružiti i gola fotografija Lidije Bačić, originalno snimljena prije čak tri godine, a na kojoj ona također pozira u badiću. Ona to nije javno komentirala, već je samo na profilu na Instagramu objavila original.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

  1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein - 5 Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein - 4 Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein - 3 Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein - 2 +24 Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein - 1 Celebrity Nekadašnji veliki zavodnik ostao je u sjeni lijepe supruge, nije mu pomoglo ni to što se modno uskladio s njom!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Novačić Josip Novačić Josip Novačić - 5 Josip Novačić - 4 +7 Josip Novačić - 3 Celebrity Vrsni barist iz Zagreba ne žali nakon ispadanja iz MasterChefa, a evo koji mu je zadatak bio najteži: ''Ajme, kakav kaos, teško ludilo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene