Na njemu važnoj večeri

Nekadašnji veliki zavodnik ostao je u sjeni lijepe supruge, nije mu pomoglo ni to što se modno uskladio s njom!

Hugh Grant Hugh Grant Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein - 5 Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein - 4 Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein - 3 Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein - 2 Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein - 1 Hugh Grant i Anna Eberstein - 13 Hugh Grant i Anna Eberstein - 12 Hugh Grant i Anna Eberstein - 11 Hugh Grant i Anna Eberstein - 10 Hugh Grant i Anna Eberstein - 8 +18 Hugh Grant i Anna Eberstein - 6 Galerija

Hugh Grant i Anna Elisabet Eberstein pojavili su se zajedno na premijeri filma "Wonka" u Londonu, u kojem on i glumi.

Holivudski glumac i slavni šarmer Hugh Grant i njegova supruga Anna Elisabet Eberstein pojavili su se zajedno na crvenom tepihu svjetske premijere filma "Wonka" u The Royal Festival Hallu u Londonu, gdje su privukli brojne znatiželjne poglede.

63-godišnji Hugh, koji u filmu glumi lik Oompe-Loompe, izgledao je elegantno dok je nosio crno odijelo s odgovarajućom kravatom, dok je njegova supruga, televizijska producentica Anna nosila kratku svečanu haljinu koja joj je pristajala kao salivena.

Inače, legendarni glumac zbog nove uloge našao se usred kontroverznih napisa nakon što je glumac patuljastog rasta George Coppe kritizirao odluku da Hugh glumi Oompa-Loompu, koji je inače patuljak. On je zaključio da je uloga trebala biti ponuđena ljudima niskog rasta jer su ih u prethodnim filmovima, također temeljenima na dječoj knjizi Roalda Dahla, glumili upravo oni.

"Mnogi glumci patuljastog rasta osjećaju se kao da su izbačeni iz industrije koju volimo. Mnogi, uključujući i mene, tvrde da bi patuljcima trebalo nuditi svakodnevne uloge u dramama i sapunicama, ali nama se te uloge ne nude. Jedna se vrata zatvaraju, ali su zaboravili otvoriti sljedeća", zaključio je u razgovoru za BBC Coppen, koji je inače sin glumca koji je glumio Ewoka u "Ratovima zvijezda".

No Hugh se na to nije obazirao, a supruga mu je na važnoj večeri bila glavna podrška i cijelo su vrijeme zajedno pozirali. Par se upoznao 2012. godine, vjenčali su se šest godina kasnije i zajedno imaju dvoje djece koje drže podalje od javnosti.

Iza Hugha je i veza s Tinglan Hong, s kojom je dobio danas 8-godišnju kćer Tabithu i 7-godišnjeg sina Felixa. Mnogi još dobro pamte i njegovu vezu sa slavnom glumicom Liz Hurley, s kojom je bio nekoliko godina, a nakon prekida 2000. godine ostali su dobri prijatelji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Čabov Marko Čabov i Zoran Pribičević Marko Čabov Marko Čabov +5 Marko Čabov Nekad i sad Pamtimo ga iz domaćih sapunica, no više se ne bavi glumom i ne izgleda ovako, a čak je promijenio i ime!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 13 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 12 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 11 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 8 +21 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 9 Celebrity Pogledajte video trenutka kad je Prijović s Rozgom i Brenom zapjevala ''Hajde da se volimo'', ovako nešto još se nije dogodilo u zagrebačkoj Areni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene