Wow!

Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

Sandra Perković Sandra Perković Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković - 2 Sandra Perković +20 Sandra Perković Galerija

U medije su procurile prve fotografije naše atletičarke Sandre Perković u vjenčanici, mladenci su se fotografirali ispred jednog zagrebačkog hotela.

Atletičarka Sandra Perković danas se udaje za trenera Edisa Elkasevića. Na vjenčanje je pozvala samo obitelj i uži krug prijatelja, a čitatelj Jutarnjeg snimio je u prolazu trenutak njihova vjenčanja.

Naime, ispred hotela Esplanade u zagrebačkom centru fotografiji vjenčanja mladenci su izašli na ulicu kako bi se fotografirali, a Sandra je zablistala u raskošnoj dugoj vjenčanici od čipke.

Imala je punđu, a u ruci je nosila buket crvenih ruža.

Ekskluzivne fotografije pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, Edis je bivši atletičar i Sandrin trener od 2013. godine. Upoznali su se kad je ona imala 15 godina.

Prije nekoliko dana saznalo se da se Sandra udaje se za svog dugogodišnjeg partnera Edisa Elkasevića na samo Silvestrovo.

Sama ceremonija i proslava održat će se u Zagrebu, a Sandra će odjenuti haljinu poznate dizajnerice i prijateljice Aleksandre Dojčinović.

"Bit će to predivno vjenčanje, a neobično po tome što je upravo zakazano za doček Nove godine. Sandra je jako uzbuđena, a vjenčanje je isplanirala do najsitnijih detalja. Na svečanosti kao što je ova, pozvani su samo najuži krug obitelji i prijatelja", rekao je blizak izvor za Večernji list.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 1 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 4 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 3 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 2 +13 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 1 Celebrity Tomislav Tomašević rasplesao se na ''Vrapce i komarce'' na podnevnom dočeku 2024., pogledajte hit video!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Matija Cvek Miriam Cikron - 7 +23 Miriam Cikron - 4 Celebrity Je li Matija Cvek nehotice otkrio spol bebe koju čeka? Posljednjim postupkom mnogima je zadao glavobolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene