Skroz se opustio

Tomislav Tomašević rasplesao se na ''Vrapce i komarce'' na podnevnom dočeku 2024., pogledajte hit video!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 1 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 4 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 3 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 2 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 1 Tomislav Tomašević na koncertu Lollobrigide Tomislav Tomašević na koncertu Lollobrigide - 5 Tomislav Tomašević na koncertu Lollobrigide - 4 Tomislav Tomašević na koncertu Lollobrigide - 6 Tomislav Tomašević na koncertu Lollobrigide - 3 +7 Tomislav Tomašević na koncertu Lollobrigide - 2 Galerija

Zagrepčani su već dočekali Novu godinu i to u podne, a posebno se na dočeku zabavio gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je tom prilikom i zapjevao slavnu Mineinu pjesmu ''Vrapci i komarci''.

Proslave Nove godine već su krenule, a ove godine kao i već mnogi drugi u Hrvatskoj podnevni doček imao je i Zagreb.

Na Cvjetnom trgu brojni su se okupili kako bi odbrojali do 0 i već sad ušli u Novu godinu, a djecu i okupljene zabavljao je Dino Jelusić.

A onaj tko je u podnevnom dočeku itekako uživao bio je gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Nakon dobrih želja za Novu godinu i odbrojavanja, puštena je poznata Mineina pjesma ''Vrapci i komarci'', a Tomašević se na nju rasplesao pa i zapjevao.

A kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji i priloženom videozapisu.

Ovo nije prvi put da se zagrebački gradonačelnik ovako opustio pred publikom. Ovog rujna isplivala je i njegova snimka s koncerta Ide Prester na kojoj je također pokazao svoje plesne pokrete. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 7 Severina - 6 Severina Severina +26 Severina Celebrity Seve u nikad izazovnijoj haljini odlučila pozirati na neuobičajenom mjestu, a pritom je u važnom poslu omela kolegu iz benda, on se nije bunio!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 1 Sandra Perković +23 Sandra Perković - 2 Celebrity Sandra Perković oglasila se samo nekoliko sati prije vjenčanja, evo što radi dok traju velike pripreme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene