Pa kud baš tamo!

Seve u nikad izazovnijoj haljini odlučila pozirati na neuobičajenom mjestu, a pritom je u važnom poslu omela kolegu iz benda, on se nije bunio!

Severina Severina Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 7 Severina - 6 Severina Severina Severina Severina Severina - 1 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 1 +20 Severina - 3 Galerija

Severina je prije nastupa u Celju odradila fotošuting, a u crnoj haljini s nikad dubljim dekolteom pozirala je u toaletu.

Pjevačica Severina nastupila je u slovenskom Celju, a za ovaj se nastup posebno sredila.

Crna uska haljina istaknula je njenu figuru, a nikad dublji prorez pokazao je bujni dekolte naše pjevačice.

U ovako zavodljivom izdanju Seve je odradila i fotošuting kao i prije svakog koncerta, a ovog puta odabrala je neuobičajenu lokaciju.

Naime, pozirala je u toaletu, a sudeći po fotografijama radilo se o muškom toaletu jer je na jednoj od fotografija iz kabine izašao njezin član benda.

To ju nije omelo da nastavi fotografiranje, a niz fotografija podijelila je na svojim društvenim mrežama.

"Viklerčići, češljići, pomadice, parfemi... Baš je glupo biti zaljubljen u damu..." napisala je uz prvi niz fotografija, a kod drugog je dodala opis: ''DvDinaraDruže.mp3''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

''Izgledaš mi kao luktica iz Trsta'', ''Bomba'', ''Divna haljina dušo, divno izgledaš'', pisali su joj pratitelji.

A danas Severina putuje na drugi kraj Balkana gdje će navečer zabavljati goste za doček Nove godine u Kotoru u Crnoj Gori.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović - 2 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 4 Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Dinom Merlinom Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Zdravkom Čolićem +26 Lejla i Tarik Filipović - 1 Celebrity Tarik Filipović objavio je fotografiju s miljenikom regije pa se našalio: "Kad odrastem bit ću..."

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg i Rhea Durham - 17 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 18 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 19 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 6 +28 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 10 Celebrity Bila je jedina koja mu je uspjela vratiti vjeru u ljubav nakon velikog razočarenja, a zbog njega je odustala i od svoje uspješne karijere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene