"Koja je svrha?"

Severina čestitala Božić fotografijama sa sinom i mamom, a jedan detalj mnoge je rastužio!

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina - 2 Severina Severina - 3 Severina Severina Severina +19 Severina - 4 Galerija

Severina je objavila niz fotografija na kojima pozira sa svojim najmilijima, a uz njih je uputila i božićnu čestitku.

Pjevačica Severina Vučković čestitala je blagdane na svojem profilu na Instagramu.

"Sretan Božić svima. Želimo vam pjesme, plesa, veselja, putovanja, prijateljstva, sreće, ljepote, mašte, podrške, zaigranosti, unutarnjeg mira... nastavite niz...", napisala je uz fotografije na kojima pozira sa sinom Aleksandrom, mamom Anom, nećakinjom Mijom i bliskim prijateljicama u svojem domu, koji je prigodno okitila za blagdane. Dio svoje blagdanske dekoracije pokazala je i u pričama na društvenoj mreži, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Obožavatelji su joj u komentarima uzvratili čestitke, a mnoge je i rastužilo što je sinu morala sakriti lice na fotografijama.

"Koja je svrha da se kao zamagle oči kad je sin tvoj klon?! To god da ga bilo gdje vidi ne treba se ni pitati čiji je", "Bolesno je da majka nema pravo objaviti sliku svog djeteta", "Sretan Božić, želim da možete ponosno pokazat svog sina kao i svaka majka svoje dijete", "Džabe malenom ta magla na očima, osmjeh isti kao kod majke", pisali su joj obožavatelji.

Podsjetimo, Severina sinovo lice ne smije pokazivati na društvenim mrežama zbog sudske zabrane koju je zatražio njegov otac Milan Popović. Severina i Milan bili su u vezi tri godine, a prekinuli su 2013., godinu dana nakon sinova rođenja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić na božićnoj misi Mateo Kovačić na božićnoj misi Izabel i Mateo Kovačić Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 1 +25 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 2 Celebrity Mateo Kovačić još jednom je pokazao koliki je vjernik, pogledajte gdje je snimljen za Božić!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 +25 Stjepan Vukadin - 5 Celebrity Stjepan iz MasterChefa uz divnu obiteljsku čestitku podijelio i sretne vijesti: "Sretan Božić od malo veće obitelji Vukadin!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene