"Seve gospođetina"

Severina izvela potez o kojem svi pričaju, objavila je i video, a javila joj se čak i mama naše poznate ljepotice: "Usprkos svemu što si prošla i dalje voliš ljude"

Severina - 7 Severina - 7 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 6 Severina - 5 Severina - 3 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina Severina Severina Severina +19 Severina Galerija

Severina je na profilu na Instagramu pokazala kako je s obožavateljicom Viktorijom otpjevala pjesmu "Ostavljena" na koncertu u zagrebačkom klubu Mint.

Severina je ovih dana održala koncert u zagrebačkom klubu Mint koji je bio krcat njezinim obožavateljima i obožavateljicama, a jedna od njih će tu večer pamtiti zasigurno još dugo, dugo vremena.

Naime, Severina je u jednom trenutku dala mikrofon djevojci imena Viktorija s kojom je otpjevala pjesmu "Ostavljena" i svojim potezom oduševila cijeli klub, ali pratitelje na profilu na Instagramu s kojima je podijelila video.

"Jedan pljesak za Viktoriju", napisala je Severina uz video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Bravo Viktorija!", "Kraljica", "Severina divna, divna, predivna, a Viktorija svaka čast na pjevanju", "Seve gospođetina", "Ljubomorna sam", komentirali su njezini pratitelji.

"Bravo Seve.. Najbolja tvoja osobina je, usprkos svemu što si prošla, što i dalje voliš ljude", napisala joj je majka naše proslavljene manekenke Ljupke Gojić Mikić, Željka Barać Gojić.

Severina je za nastup odabrala rizičnu kombinaciju u kojoj je svakim pogrešnim pokretom mogla pokazati više nego što je planirala, no čini se da za to nije baš marila jer se razbacala po pozornici. Nosila je plavo odijelo, a ispod sakoa je imala samo grudnjak, koji je cijelo vrijeme izvirivao, a Seve je ovaj put imala sreće pa je sve što je trebalo biti pokriveno, tako i ostalo.

Nastup je najavila i na svojem Instagramu, uz snimku svoga koncerta iz 2013. godine, u sklopu turneje "Dobrodošao u klub". Inače, Severina će za Novu godinu pjevati izvan Hrvatske, točnije u Kotoru u Crnoj Gori, a za 2024. je najavila koncerte u Rijeci i Zadru.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 +29 Ella Dvornik - 1 Nekad i sad Isplivale fotografije Elle Dvornik iz mlađih dana, pogledajte kako je izgledala u ludim tinejdžerskim godinama, bilo je dosta ekstrema!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinja Faris Pinjo +25 Tara Thaller i Faris Pinjo - 3 Celebrity Luce iz Kumova ponovno uhvaćena u društvu nedavno razvedenog kolege, već neko vrijeme se šuška da su par!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene