Pamtite ju ovakvu?

Isplivale fotografije Elle Dvornik iz mlađih dana, pogledajte kako je izgledala u ludim tinejdžerskim godinama, bilo je dosta ekstrema!

Ella Dvornik Ella Dvornik Goran Telak/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +23 Ella Dvornik i Dino Dvornik - 4 Galerija

Ella Dvornik slavi 33. rođendan, a mi smo se prisjetili njezinih transformacija i promjena imidža po kojima je poznata.

Naša uspješna influencerica i blogerica Ella Dvornik slovi kao kraljica transformacija domaće scene, kroz godine je mijenjala imidže i privlačila pažnju svojim izgledom gdje god da se pojavila.

Ella koja slavi 33. rođendan, već se u svojim tinejdžerskim godinama okušala i kao manekenka pa je nosila revije domaćih dizajnera. Tada je izgledala poprilično drugačije nego sad i drugačije se oblačila. Često je mijenjala imidž, a na modnim se pistama snašla i više nego dobro, pa čak i dok je nosila modele vjenčanica.

Sada su se u javnosti pojavila i neke njezine zaboravljene fotografije, a kako se mijenala prisjetite se u našoj galeriji.

Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearca s kojim ima dvije kćeri, a u nekoliko su navrata snimljeni pri dolasku na ročišta na Općinskom sudu u Puli što je probudilo znatiželju mnogih, no suđenje je ipak zatvorenog tipa.

Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", naveli su tada sa suda, a uskoro bivši supružnici nisu htjeli ništa komentirati.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 4 +26 Ruben Van Gucht - 3 Celebrity Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić +26 Izabel i Mateo Kovačić Celebrity Zanosna supruga Matea Kovačića oglasila se nakon njegova poteza za pamćenje, jednu stvar mu je jasno dala do znanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene