Tako treba!

Zanosna supruga Matea Kovačića oglasila se nakon njegova poteza za pamćenje, jednu stvar mu je jasno dala do znanja!

Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabela Kovačić - 4 Izabela Kovačić - 2 Izabela Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 9 +20 Mateo i Izabel Kovačić - 10 Galerija

Izabel Kovačić pohvalila je povijesni uspjeh svog supruga Matea Kovačića na Instagramu.

Izabel Kovačić oglasila se na društvenim mrežama nakon što se njezin suprug Mateo Kovačić upisao u povijest kao prvi igrač koji je postao klupski prvak s tri kluba - Manchester Cityjem, Real Madridom i Chelsom.

Lijepa Izabel ne krije koliko je sretna zbog njegova uspjeha pa je u priči na profilu na Instagramu objavila poruku koju mu je posvetila tim povodom.

"Jako sam ponosna", napisala je Izabel uz Mateovu fotografiju.

Mateo i Izabel u sretnom su braku od 2017. godine, a par se zaljubio još u tinejdžerskim danima. Vezu su započeli 2010. godine, nakon što su se upoznali u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U istoj su se crkvi kasnije i vjenčali.

Danas su ponosni roditelji sinčića Ivana, kojeg su dobili u listopadu 2010. godine. Obitelj je ovo ljeto iz Londona preselila u Manchester, jer je Mateo iz nogometnog kluba Chelsea prešao u Manchester City.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 4 +26 Ruben Van Gucht - 3 Celebrity Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 +25 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Neobrađene fotke otkrile kakvo tijelo Karleuša zapravo ima, u ovoj haljini itekako je vidljivo pravo stanje stvari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene