kakva ljepotica!

Izabel Kovačić slavila u društvu prekrasne kćeri legendarnog nogometnog trenera, koji je u svoje okrilje uzeo i njezina Matea!

Izabel Kovačić i Maria Guardiola Izabel Kovačić i Maria Guardiola Masha Mel 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Maria Guardiola Isabel Haaland, Izabel Kovačić i Sophia Havertz Izabel Kovačić i Charlotte Emily Sanders Pep i Maria Guardiola Maria Guardiola Maria Guardiola Maria Guardiola - 1 Maria Guardiola - 2 Maria Guardiola - 3 Maria Guardiola - 4 +17 Maria Guardiola - 5 Galerija

Izabel Kovačić u Londonu je predstavila novu kolekciju svojeg brenda, a podržale su je poznate influencerice, uključujući i kćer Pepa Guardiole.

Supruga Matea Kovačića, Izabel Kovačić, na ekskluzivnoj svečanosti u čuvenom Caviar Kaspia u Londonu, lansirala je svoju novu kolekciju IZAKOVA s kojom je zakoračila u svijet visoke mode.

Predstavljanje kolekcije bio je zvjezdani događaj koji su pohodile poznate osobe iz svijeta mode i influenceri, među kojima su bile: Charlotte Emily Sanders, Ingrid Wilkinson, Dani Nicholls i Taru Ghazanfar.

Večer su dodatno uljepšale Izabeline bliske prijateljice, utjecajne i inspirativne žene - Sophia Weber, novinarka prestizžnog Vougea Divya Venkataraman, Michele de Bruyne, Rike Nooitgedagt, Isabel Haaland, Dina Serdarušić, Ivona Bezina i Maria Guardiola, kći legendarnog nogometnog trenera Pepa Guardiole, za čiji klub Manchester City od ove godine igra i Mateo Kovačić.

Maria je najstarija od troje djece koje je Pep dobio sa suprugom Cristinom Serrom i vrlo je popularna na društvenim mrežama, prati je više os 850 tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria guardiola (@maria.guardiola)

Maria sa svojim pratiteljima svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog života, a često objavljuje i fotografije na kojima pozira u provokativnim izdanjima i pozama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria guardiola (@maria.guardiola)

Još njezinih fotografija potražite u galeriji.

Maria je, kao i ostatak njezine obitelji, velika podrška svojem ocu Pepu, a svaki put kad se pojavi u javnosti u njegovu društvu, ukrade svu pozornost s njega.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec +26 Maja Jalšovec, MasterChef - 1 Celebrity Sjećate se nje? U MasterChefu joj je finale izmaklo za dlaku, a sada je dočekala priznanje za svoj trud!  

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Dinom Merlinom Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Zdravkom Čolićem Tarik i Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović +14 Tarik i Lejla Filipović sa sinovima Celebrity Tarik i Lejla pohvalili se fotografijama iz izlaska sa svojim sinovima, obojica su ih prerasla, a evo gdje su se zajedno provodili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene