Ma, bravo!

Sjećate se nje? U MasterChefu joj je finale izmaklo za dlaku, a sada je dočekala priznanje za svoj trud!

Maja Jalšovec Maja Jalšovec Igor Soban/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec, MasterChef - 1 Maja Jalšovec, MasterChef - 2 Maja Jalšovec, MasterChef - 3 Maja Jalšovec, MasterChef - 4 Maja Jalšovec, MasterChef - 5 Maja Jalšovec, MasterChef - 6 +20 Maja Jalšovec, MasterChef - 7 Galerija

Maja Jalšovec prošle godine natjecala se u MasterChefu, a sada je za svoje kuhanje osvojila i nagradu.

Vjerni gledatelji showa MasterChef zasigurno još dobro pamte Maju Jalšovec, koja se u showu natjecala prošle godine i ispala je pred samo finale.

Maja je i prije MasterChefa bila popularna na TikToku, gdje je objavljivala videa s receptima, a to je nastavila raditi i nakon showa, pa tako sada na društvenoj mreži ima više od 118 tisuća pratitelja.

"Društvene mreže idu svojim tokom, radim kao i prije, samo što sad više nisam 'ona s TikToka', nego 'ona iz MasterChefa'", ispričala nam je Maja prošle godine.

Sada su njezin trud i zalaganje nagrađeni i priznanjem za videozvijezdu na dodjeli nagrada Gastro zvijezda u Zagrebu.

Maja je na dodjeli ponosno pozirala sa svojom nagradom, kojom se pohvalila i na Instagramu, a pratitelji su joj uputili brojne čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Jalšovec (@maja_jalsovec)

Maja je zahvalna na svemu što je naučila u MasterChefu, koji joj je poslužio kao sjajna odskočna daska, ali se ne planira više prijavljivati u show.

"Ne mogu sada točno uprijeti prstom za što smatram da sam najviše unaprijedila, ali generalno vidim veliki napredak", rekla je Maja.

Maja se u fokusu javnosti našla i ranije ove godine kada je na društvenim mrežama otvoreno progovorila o nasilju koje je trpjela u jednoj vezi, kao podršku drugim ženama koje su prolazile ili prolaze kroz isto.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger i Franz - 1 Snježana Schillinger i Franz - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger u emisiji Zdravlje na kvadrat - 10 +38 Snježana Schillinger u emisiji Zdravlje na kvadrat - 11 Celebrity Snježana Schillinger sjela mužu u naručje u haljini s opakim prorezom: ''Prekrasni ste, ali ja bih konobare...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kirsten Vangsness kao Penelope Garcia Kirsten Vangsness Kirsten Vangsness Kirsten Vangsness +24 Kirsten Vangsness Nekad i sad U hit-krimiseriji isticala se osebujnom pojavom, a evo izgleda li glumica tako i u stvarnom životu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene