''kad te ubije, evo, onda vrijediš''

Bivša natjecateljica MasterChefa progovorila o nasilju koje je trpjela u vezi: "Sve si ti mogla i trebala, a nije trebao muškarac možda ne mlatiti te''

Maja Jalšovec Maja Jalšovec DNEVNIK.hr 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec, MasterChef - 28 Maja Jalšovec, MasterChef - 1 Maja Jalšovec, MasterChef - 2 Maja Jalšovec, MasterChef - 3 Maja Jalšovec, MasterChef - 4 Maja Jalšovec, MasterChef - 5 Maja Jalšovec, MasterChef - 6 Maja Jalšovec, MasterChef - 7 +20 Maja Jalšovec, MasterChef - 8 Galerija

Maja Jalšovec stala je u obranu Klare Buntić, koju je zlostavljao suprug Denis, te je otkrila da je i sama bila u nasilnoj vezi.

Bivša natjecateljica showa MasterChef Maja Jalšovec javno je progovorila o nasilju koje je doživjela u jednoj svojoj vezi.

Maja je na svojem profilu na TikToku objavila video u kojem se osvrnula na osuđujuće komentare na snimku u kojoj bivši rukometaš Denis Buntić zlostavlja svoju suprugu Klaru, te je stala u njezinu obranu.

@maja_jalsovec

 

♬ original sound - Maja Jalšovec

"Kad vidim sve ove komentare na ove slučajeve zlostavljanih i pretučenih žena, shvatim da jedino vrijediš ako te netko ubije. Onda si vrijedan žaljenja. U ostalim slučajevima ne baš. U ostalim slučajevima se gleda kolike su ti usne, imaš li umjetne trepavice, koliko dugo si to trpjela, zašto si trpjela, mogla si otići, trebala si otići... Sve si ti mogla i trebala, a nije trebao muškarac možda ne mlatiti te. Ali kad te ubije, evo, onda vrijediš. Onda si sveta. Bolesno", kazala je Maja pa je otkrila da je i sama bila žrtva nasilja u vezi.

"Neću prestat pričat o ovome jer mi je nevjerojatno gdje mi živimo", započela je.

"Podržavaš nasilje ako postoji 'ali'. Ako mislite da nasilje počinje tako da se vozite u autu i netko ti zvekne šaku u glavu, onda ste glupi. Nasilje počinje toliko maliciozno, toliko suptilno, to godinama traje. Osoba vas toliko psihički ponižava i maltretira da vi više ne znate tko ste ni što ste i mislite da ne vrijedite apsolutno ništa. Toliko vas je sram da jednostavno ne možete nikome reći, a kamoli izaći iz te veze", poručila je.

"Znam jer sam je prošla", otkrila je Maja.

@maja_jalsovec #buntic #nasilje #nasiljenadzenama ♬ original sound - Maja Jalšovec

Podsjetimo, Maja Jalšovec je u showu MasterChef sudjelovala prošle godine, a ispala je prije samog finala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina u mrežastom topu bez grudnjaka i minici poručila: "Inače mogu biti normalna, ali...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Daniel Haimerle Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Boris Ivančić +25 Janica Kostelić i Boris Ivančić Celebrity Riječki ronilac bio je velika ljubav Janice Kostelić, vezu sa Švicarcem dugo je skrivala, a o ocu njezine djece ne zna se ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene