Oktrila i favorita

Maja Jalšovec napustila MasterChef: "Mene je to ubilo, on je bio moja osoba ovdje"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jalšovec, MasterChef - 28 Maja Jalšovec, MasterChef - 27 Maja Jalšovec, MasterChef - 26 Maja Jalšovec, MasterChef - 25 Maja Jalšovec, MasterChef - 24 Maja Jalšovec, MasterChef - 23 Maja Jalšovec, MasterChef - 22 Maja Jalšovec, MasterChef - 21 Maja Jalšovec, MasterChef - 20 Maja Jalšovec, MasterChef - 19 +22 Maja Jalšovec, MasterChef - 18 Galerija

Finalni je tjedan MasterChefa, a Maja Jalšovec ga je posljednja napustila kao četvrta najbolja natjecateljica. Dojmove nakon ispadanja iz showa podijelila je s Bojanom Kosijerom.

Dva jela koja je kandidatkinjama pripremio za izazov chef Melkior Bašić bila su presudna za Maju Jalšovec koja je napustila show.

Pogledaj i ovo Maja Jalšovec, MasterChef - 25 "Najteži trenutak za mene" Napustila je MasterChef samo dan nakon osobe čiji joj je odlazak posebno teško pao, a ne krije ni zašto: "Mislim da se to vidjelo!"

"Moj posljednji dan je izgledao katastrofalno. Mene je ubilo to što je Leo ispao dan prije, to se i vidjelo. Ja sam kompletno izgubila bilo kakav motiv i moral mi je skroz pao. Mislim da on nije zasluženo izašao, to sam rekla i ispred žirija. On je bio moja osoba ovdje, da mogu ja bih sad otišla umjesto njega. Tako da mi se tu sve srušilo i ušla sam taj dan u kuhinju plačući i kuhala sam kao da sam prvi put u kuhinji", pojasnila je Maja.

U takvom je stanju kaos iz glave prenijela i na radnu jedinicu.

"Svuda sam fulala, ne znam gdje nisam fulala i ponašala sam se katastrofalno. Melkior mi je pomogao u tri, četiri situacije, falilo mi je pet komponenti, ništa nisam stigla. Nikad u životu u MasterChef kuhinji nisam toliko blendera, tava i zdjela potrošila i još su mi rekli "jel ovo rekord MasterChefa“. Nisam mogla doslovno ništa raditi", priznala je Maja.

Kaže kako MasterChef napušta zadovoljna, a četvrto mjesto je pomalo i nju iznenadilo.

"Mislim da sam i više napravila nego što sam očekivala, odnosno dalje došla nego što sam očekivala i možda čak i zaslužila", zaključila je skromno.

Otkrila nam je i koga vidi kao pobjednicu showa.

"Nakon što je Leo izašao, moj favorit je Matea. Mislim da ima najbolje okuse od tri cure koje su ostale i mislim da je ona to zaslužila", smatra Maja.

Večeras ne propustite polufinale MasterChefa, a Nova TV vam priprema i novu sezonu. Prijaviti se možete na telefon 060 800 061 ili putem web upitnika na novatv.hr/masterchef.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene