Bilo je tu svega

Pogledajte kako su kandidati MasterChefa provodili slobodno vrijeme nakon kuhanja: ''Stvorili smo svoj mali svemir''

Kandidati MasterChefa - 3 Kandidati MasterChefa - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati MasterChefa - 2 Kandidati MasterChefa - 1 Maja Jalšovec, MasterChef - 28 Maja Jalšovec, MasterChef - 27 Maja Jalšovec, MasterChef - 26 Maja Jalšovec, MasterChef - 25 Maja Jalšovec, MasterChef - 24 Maja Jalšovec, MasterChef - 23 Maja Jalšovec, MasterChef - 22 Maja Jalšovec, MasterChef - 21 +21 Maja Jalšovec, MasterChef - 20 Galerija

Maja Jalšovec napustila je MasterChef netom prije polufinala, a na Instagramu se od emisije oprostila zajedničkom fotografijom kandidata i žirija koja stvara uspomene.

Maja Jalšovec ispala je iz MastercChefa netom prije polufinala te tako završila kao četvrta najbolja amaterska kuharica u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

Na svojem profilu na Instagramu Maja se od emisije i ostalih kandidata oprostila predivnim zajedničkim fotografijama koje će zasigurno ostati uspomena svima od njih, a za velikim stolom u dvorištu kuće u kojoj su stanovali tijekom emisije kandidati emisije ručali su zajedno s članovima žirija Melkiorom Bašićem, Damirom Tomljanovićem i Stjepanom Vukadinom. Druga slika prikazuje kandidate na poznatom kauču dok uživaju u svojem slobodnom vremenu, a trenutke su zabilježili fotografijom.

''Stvorili smo neki svoj mali svemir i samo smo mi znali njegove zakone i kako funkcionirati u tom njegovu kaosu. Ali sve u svemu, smijali smo se više nego plakali, dramatizirali manje od onog što ste vidjeli, kuhali bolje no što smo mislili i promijenili se više nego što smo ikad mogli očekivati'', napisala je Maja u početku opisa.

''Nitko nam to nikada neće moći oduzeti niti shvatiti što smo sve prošli da doguramo do ovdje. Damire, hvala na konstantnoj motivaciji, Melkior, oprosti na vikanju, a Stjepane, ti sve znaš. Pusa, bok'', završila je Maja i dodala emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Jalšovec (@maja_jalsovec)

U večerašnjoj epizodi MasterChefa tri će žene pokazati što su naučile i dati maksimum od sebe kako bi ušle u finale i dobile šansu za osvajanje glavne nagrade.

A kako će se Lora Cepetić, Maja Šabić i Matea Alduk snaći, pogledajte večeras u 21:15 na Novoj TV.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 3 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 +28 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Celebrity Umirovljena ljepotica u tangicama izvodila poze na koje bi se rijetki odvažili, stvarno je vješta!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kim i Kourtney Kardashian - 3 Kim i Kourtney Kardashian - 2 Obitelj Kardashian Kim Kardashian - 1 +20 Kim Kardashian - 5 Nekad i sad Evo kako su slavne sestre izgledale 90-ih, bez filtera i prije estetskih zahvata nije ih lako prepoznati: "Tko su ove žene?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene