svi njezini bivši

Riječki ronilac bio je velika ljubav Janice Kostelić, vezu sa Švicarcem dugo je skrivala, a o ocu njezine djece ne zna se ništa!

Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Boris Ivančić Igor Kralj/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Daniel Haimerle Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Boris Ivančić Janica Kostelić i Boris Ivančić +19 Janica Kostelić i Daniel Haimerle Galerija

Janica Kostelić uspješno skriva oca svoje djece, a mi smo se prisjetili njezinih bivših ljubavi.

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić (41) nakon umirovljenja čuva svoju privatnost, no njezin brat Ivica ovaj tjedan je potvrdio da je rodila drugo dijete.

Dobro čuvana tajna je i otac njezine djece, četverogodišnjeg sinčića Oskara i novorođene bebe, čiji spol i ime javnosti još nisu poznati.

No Janica nije uvijek mogla uvijek skrivati svoj privatni život i poznato je koga je ljubila u slavnim danima.

Njezin prvi poznati dečko bio je meksički nogometaš Raul Palomares kojeg je upoznala na rehabilitaciji u Selcu 2003. godine, a on je u to vrijeme igrao za lokalni klub u Žepču u BiH.

"Oboje smo sportaši, pa smo imali mnogo tema za razgovor, a Janica, baš kao i ja, obožava r’n’b glazbu i rap. Slušamo iste pjevače, a iznenadio sam se što ona tako tečno govori engleski i razumije čak i moj sleng", kazao je tada Raul za Nacional, a otkrio je i što Janica misli o brkovima, koje je imao u to vrijeme.

"Tražila me da ih obrijem, ali sam joj objasnio da ih kao pravi Meksikanac jednostavno moram imati. Obećao sam joj da ću ih jednom obrijati, ali već znam da ću izgledati kao da mi je 16", ispričao je Palomares.

No njegova ljubav s Janicom nje bila dugo vijeka, a ona se brzo nakon njihova prekida zaljubila u riječkog ronioca Borisa Ivančića.

Njih dvoje upoznali su se u Crikvenici, gdje su živjeli Borisovi roditelji, a Janica je tamo često bila na rehabilitacijama. Zbog Borisa se Janica na neko vrijeme i preselila u Rijeku, a mnogi još pamte njezin lančić s privjeskom ronioca koji drži skiju, koji je jedna od naših najuspješnijih sportašica svih vremena ljubila prije svake vožnje. Njega joj je poklonio Borisov brat Duško. Također, Janica je često nakon pobjeda znala rukama na licu pokazivati ronilačke naočale kako bi svima pokazala koliko je zaljubljena. Janica i Boris bili su u vezi četiri godine, u vrijeme njezine najveće slave, a prekinuli su na ljeto 2009. godine.

Nakon Borisa Janica je pronašla sreću sa Švicarcem Danielom Haimerlom, koji je tada bio asistent jednog od koordinatora Međunarodnog skijaškog saveza. Par je dugo tajio vezu za koju je navodno prvi saznao Janičin brat Ivica, a njihova ljubav je potrajala svega godinu i pol dana.

Krajem 2017. godine Janica je snimljena na adventu u zagrljaju Zvonimira Barišića, no detalji njihova odnosa nikad nisu procurili u javnosti.

Janica je 1. siječnja 2019. godina rodila sina Oskara, kojeg kao i njegova oca, uspješno skriva od javnosti i pokazala ga je samo jednom, kada ga je 2021. godine povela sa sobom na Sinjsku alku.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 2 +18 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Celebrity Drži je kao kap vode na dlanu, a od poklona koji joj je kupio za 60. rođendan mnogim će ženama zaklecati koljena: ''Mojoj smeđookoj djevojci…''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina u mrežastom topu bez grudnjaka i minici poručila: "Inače mogu biti normalna, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene