Wow!

Drži je kao kap vode na dlanu, a od poklona koji joj je kupio za 60. rođendan mnogim će ženama zaklecati koljena: ''Mojoj smeđookoj djevojci…''

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 5 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 4 Keely Shaye-Brosnan, Pierce Brosnan Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 1 +12 Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 2 Galerija

Pierce Brosnan ponovno je cijelom svijetu pokazao koliko voli i cijeni svoju suprugu, a ona je od holivudskog šarmera za 60. rođendan dobila upravo toliko crvenih ruža.

Glumac Pierce Brosnan medijske stupce osim svojim šarmom uvijek puni i načinom na koji svojoj supruzi izjavljuje ljubav, a ovog je puta opet otišao korak dalje.

Naime, njegova partnerica Keely Shaye Smith napunila je 60 godina, a povodom toga posebnog dana Pierce joj je poklonio buket od 60 crvenih ruža.

''Šezdeset ruža za moju smeđooku djevojku za njezin 60. rođendan. Zauvijek sam sretan i blagoslovljen što sam sjedio tamo kad si se jednog jutra rano pojavila iza ugla u Cabo San Lucasu'', napisao je.

U braku su 22 godine, a njihova ljubav tijekom godina nije nimalo izblijedjela. Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine, prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila te ih paparazzi često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Posljednjih nekoliko godina javnost je Keely često napadala zbog viška kilograma koji je skupila, a Pierce je sve vrijeme branio svoju suprugu i bezbroj puta potvrdio da mu izgled ni savršeno tijelo žene u šezdesetima nisu važni kako bi nekoga volio.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njezina tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", izjavio je glumac u jednom intervjuu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 +19 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Celebrity Naša pjevačica drastično promijenila imidž, ošišala se na fudbalerku, evo kakve su reakcije na tu njezinu veliku promjenu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 +26 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Celebrity Najljepša sportska novinarka objavila fotografije s malenom kćeri pa rastopila milijune pratitelja: "Svaka mama zna o čemu pričam"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene