Kakva ljubav!

Legendarni šarmer 70. rođendan proslavio je sa ženom koju obožava, vjeran joj je od prvog dana i zbog nje ušutkava dušebrižnike!

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 3 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 5 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 1 Keely Shaye-Brosnan, Pierce Brosnan Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 2 +14 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 1 Galerija

Pierce Brosnan proslavio je svoj 70. rođendan uz osobu koju voli najviše na svijetu i kojoj zavide brojne supruge diljem svijeta.

Pierce Brosnan, šarmantni holivudski glumac, proslavio je svoj 70. rođendan.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Kakva ljubav! I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

Ovom markantnom muškarcu nitko ne bi dao već 70 godina, a sudeći po fotografijama, Pierce nikad nije bio zgodniji.

Ulazak u sedmo desetljeće Pierce je proslavio sa svojom najdražom ženom u životu, svojom suprugom Keely Shaye Smith. Paparazzi su ih uhvatili dok su odlazili na rođendansku večeru, a Brosnan je zadovoljno mahao paparazzima i ljubio svoju suprugu, kojoj je oduvijek vjeran i koju brani na sva zvona.

Keely uz njega zaista blista, a kako i ne bi kad je njezin voljeni brani od svih zlih jezika koji su je napali zbog viška kilograma.

Keely je, za razliku od brojnih žena u Hollywoodu, godinama uspješno odolijevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a s godinama je prikupila nekoliko kilograma viška, što su joj mnogi bezrazložno zamjerili, no ne i njezin Pierce.

Štoviše, on se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ušutkao sve dušebrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilograma, a jednom je prilikom otkrio i šokantni savjet koji su dobili od bliskih prijatelja.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njezina tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

U braku su 22 godine, a njihova ljubav tijekom godina nije nimalo izblijedjela. Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine, prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila te ih paparazzi često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles - 2 Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 +24 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Zanimljivosti Procurile rijetke fotografije kraljice Camille u badiću, paparazzi su je uhvatili u trenucima u kojima ju je baš neobično vidjeti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 2 +28 Georgina Rodriguez - 1 Celebrity Novi, seksi hobi Ronaldove Georgine sigurno će opet izazvati bijes Arapa, sve će vam biti jasno kad vidite fotke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene