Opa!

Isplivao nevjerojatan podatak o bogatstvu žene Piercea Brosnana, svojim je rukama zaradila pozamašan iznos!

Keely Shaye-Brosnan, Pierce Brosnan Keely Shaye-Brosnan, Pierce Brosnan Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 2 Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 2 Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith +8 Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Galerija

Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan jedan su od omiljenih, ali i nauspješnijih parova u svijetu slavnih, a sada je poznato i koliko bogatstvo posjeduju.

Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan jedan su od omiljenih holivudskih parova, koji plijene pažnju gdje god da se pojave, a sada je sve dodatno zaintrigirao podatak o njezinu osobnom bogatstvu i karijeri.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan samo sve zgodniji! Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

Naime, prema pisanju celebritynetworth.com, vrijednost njezina neto bogatstva procjenjuje se na čak sto milijuna dolara, dok je njegova dvostruka veća. Kada je riječ o Keely, ona je žena s uspješnom karijerom, američka je novinarka i autorica koja također ima iskustva u glumi, modelingu i kao televizijska voditeljica. Bila je dopisnica za zaštitu okoliša ABC-jeve emisije "The Home Show", kao i stručnjakinja za vrtlarstvo emisije "Good Morning America".

Keely i Pierce također imaju impresivan portfelj nekretnina, uključujući kuću u Malibuu vrijednu 100 milijuna dolara, kuću u Londonu i onu na Havajima, koju iznajmljuju.

U braku su 22 godine, a njihova ljubav tijekom godina nije nimalo izblijedjela. Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine, prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Da je njihova ljubav jednaka kao na samom početku, pokazuju i učestali izljevi nježnosti na društvenim mrežama, ali i njegov obrambeni stav prema njoj.

Naime, Keely je, za razliku od brojnih žena u Hollywoodu, godinama uspješno odolijevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a s godinama je prikupila nekoliko kilograma viška, što su joj mnogi bezrazložno zamjerili, no ne i njezin Pierce. Štoviše, on se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ušutkao sve dušebrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilograma, a jednom je prilikom otkrio i šokantni savjet koji su dobili od bliskih prijatelja.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njezina tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

Prije Keely Pierce je bio u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku.

Pierce je danas i ponosni otac troje djece, 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnje Paris, koje je dobio s Keely, te 36-godišnjeg Seana, kojeg je dobio s Cassandrom. Također je posvojio i Cassandrinu djecu, Charlotte i Christophera Brosnana, koje je ona dobila sa svojim prvim suprugom Dermotom Harrisom, no Charlotte je preminula 2013. godine od raka, baš kao i njezina majka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 +7 Nikol Bulat - 4 Celebrity Prepoznajate li ovu Hrvaticu? Odselila se iz Lijepe Naše i danas vodi potpuno drugačiji život, a sad se i pohvalila velikom novosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger i Dino Mehun - 8 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 7 Snježana Schillinger i Dino Mehun Snježana Schillinger i Dino Mehun +26 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 5 Celebrity Evo kako izgleda sin jedinac Snježane Schillinger, ponosna mama objavila je njegovu fotografiju posebnim povodom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene