"Postao si divna osoba"

Evo kako izgleda sin jedinac Snježane Schillinger, ponosna mama objavila je njegovu fotografiju posebnim povodom!

Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger i Dino Mehun - 8 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 7 Snježana Schillinger i Dino Mehun Snježana Schillinger i Dino Mehun Snježana Schillinger i Dino Mehun - 5 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 6 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 3 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 2 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 1 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 4 +20 Snježana Mehun Schillinger Galerija

Snježana Schillinger na društvenim mrežama čestitala je svom sinu Dini Mehunu rođendan i ne krije koliko je ponosna na njega.

Sin naše poduzetnice i modne dizajnerice Snježane Schillinger Dino Mehun proslavio je rođendan, a ona mu je tim povodom na društvenim mrežama posvetila emotivnu čestitku i prisjetila se njegova odrastanja.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

"Sine, pitao si me: 'Mama, ja dobro plešem jer sam odrastao u Africi i plesao s Masaima?' Ljubavi, ti plešeš odlično jer sam te već s pet godina prvi put vodila u Afriku i ne samo zato, ali divno je znati da ti je tako ostalo u sjećanju! Vodila sam te svuda sa sobom putujući po cijelom svijetu. Nevjerojatno me usrećuje što ti osjećaš da si 'odrastao' u Africi i po cijelom svijetu! Postao si divna osoba bez ikakvih predrasuda prema ljudima po bilo kojoj osnovi, plešeš ti fantastično kroz svoj život, a ja sam kroz svoju majčinsku ulogu zajedno s tvojim tatom učinila sve što sam znala i mogla! Ljubavi moja najveća, sretan ti rođendan, pleši i dalje kroz život, slobodno, opušteno uz afrički ritam u duši, mirnoću Maldiva, užurbanost Amerike, filozofiju Kine i svih tih čudesnih mjesta na kojima si odrastao!" napisala je Snježana uz pregršt njihovih zajedničkih fotografija koje je objavila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"Divno, mama, sretan rođendan, Dino", "Preslatki", "Draga Snježana, Vašem sinu sve najljepše za rođendan želim, još mnogo svjetskih prostranstava te radosnih i raspjevanih dana", "Divni oboje, ali danas je Dino u centru pažnje", "Predivna žena, predivna majka, sve pohvale", "Prekrasna čestitka", neki su od komentara njezinih pratitelja.

Dino je prije dvije godine na svoj rođendan kleknuo pred svoju djevojku Tiju, kojoj je priredio romantičnu prosidbu, čime se ponosna mama Snježana pohvalila također na Instagramu.

"Muškarac mog života slavi danas rođendan i na moju veliku sreću i zadovoljstvo našao je ženu svog života", napisala je tada Snježana uz svoju objavu i fotografije s prosidbe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Snježana je sina jedinca Dinu dobila u braku s poduzetnikom Zoranom Mehunom, a danas je sretno udana za poduzetnika Franza Schillingera.  

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić - 1 Tonči Huljić - 1 Vjekoslava Huljić - 3 Tonči Huljić - 2 +20 Vjekoslava Huljić - 5 Zanimljivosti Zavirite u dom Tončija i Vjekoslave Huljić: Evo kako živi najmoćniji par domaće glazbene scene!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 4 +22 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Zdravka Čolića, upoznali su se u Hrvatskoj, a u javnosti je viđamo u rijetkim prilikama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene