njihova splitska oaza

Zavirite u dom Tončija i Vjekoslave Huljić: Evo kako živi najmoćniji par domaće glazbene scene!

Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Tom Dubravec/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić - 1 Tonči Huljić - 1 Vjekoslava Huljić - 3 Tonči Huljić - 2 Vjekoslava Huljić - 5 Tonči Huljić - 3 Vjekoslava Huljić - 4 Vjekoslava Huljić - 2 Tonči i Vjekoslava Huljić Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 +14 Tonči i Vjekoslava Huljić - 2 Galerija

Vjekoslava Huljić za sebe kaže da drži sva četiri kuta njihova doma, no Tonči ipak ima jedan kutak samo za sebe.

Najmoćniji par domaće glazbene scene, supružnici Tonči Huljić i Vjekoslava Huljić u braku su duže od 30 godina, no poznaju se još od osnovne škole.

Pogledaj i ovo Tonči i Vjekoslava Huljić Povratak u prošlost Mladoliki Tonči Huljić uživao je davne 2007. na dragom mu događanju, ali zasjenila ga je njegova Vjekoslava, i to samo jednim detaljem!

Oboje su odrasli u Splitu, gdje je Tonči rođen, a Vjekoslava se tamo doselila s roditeljima iz Tomislavgrada dok je bila dijete. Huljići su u gradu pod Marjanom izgradili i cijeli svoj život.

Vjenčali su se 1987. godine i zajedno dobili dvoje djece, sina Ivana i kćer Hanu, koja im je prošle godine rodila i unučicu.

Djeca su odrasla i odselila se od kuće, a Tonči i Vjekoslava ostali su sami u svojoj oazi u centru Splita, u koju su u nekoliko navrata pustili fotografe.

Kako se može vidjeti na fotografijama, u domu Huljićevih dominira bijela boja i mnoštvo detalja posvećenih glazbi i njihovu stvaranju, obiteljskih fotografija i puno, puno svjetlosti. Tonči u domu ima i svoj glazbeni studio, koji je njegova oaza, dok je Vjekoslava jednom prilikom otkrila da je zapravo ona glava kuće.

"U našem domu držim sva četiri kantuna., i to od prvog dana braka. Tonči je Dalmatinac staroga kova koji ne kuha, ne ide u spizu, ne plaća račune", ispričala je Vjekoslava za Slobodnu Dalmaciju kada im je otvorila vrata svojeg doma, a tada je sebe opisala i kao tipičnu ženu i majku, koja svakodnevno kuha i brine se o svojoj obitelji, no priznala je i da joj ručak zna izgorjeti kada je uhvati trenutak inspiracije.

Fotografije doma Huljićevih pogledajte u našoj galeriji.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell, Rufus Sewell - 1 Keri Russell, Rufus Sewell - 2 Keri Russell, Rufus Sewell - 3 Keri Russell +19 Keri Russell - 1 Preporuke Vruće scene tinejdžerske zvijezde 90-ih: Skinula se do kraja i pokazala da je daleko od slatkice kakvu pamtimo!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Saint Von Colucci - 2 Saint Von Colucci - 1 Jimin Jimin +0 Saint Von Colucci - 3 Celebrity Mladi glumac preminuo nakon 12 estetskih operacija, platio je 220 tisuća dolara jer je htio izgledati poput slavne zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene