zaboravite na felicity!

Vruće scene tinejdžerske zvijezde 90-ih: Skinula se do kraja i pokazala da je daleko od slatkice kakvu pamtimo!

Keri Russell, Rufus Sewell Keri Russell, Rufus Sewell Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell, Rufus Sewell - 1 Keri Russell, Rufus Sewell - 2 Keri Russell, Rufus Sewell - 3 Keri Russell Keri Russell - 1 Keri Russell - 2 Keri Russell - 3 Keri Russell Keri Russell Keri Russell +13 Keri Russell Galerija

Keri Russell proslavila se u seriji "Felicity", a sada se zbog nove uloge skinula do kraja i snimila vruće scene s kolegom Rufusom Sewellom.

Američka glumica Keri Russell (47) proslavila se u tinejdžerskoj hit-seriji "Felicity", u kojoj je utjelovila naslovni lik.

Pogledaj i ovo Keri Russell (Foto: Profimedia) sve zbog dečka Znamo je kao omiljenu kovrčavicu s malih ekrana, no prije ljupke uloge slomila je srce najboljoj prijateljici

Serija je emitirana od 1998. do 2002. godine i stekla je mnogobrojne gledatelje diljem svijeta, a iako je Keri od tada glumila u mnogim drugim serijama i filmovima, mnogi je još poistovjećuju s ulogom koja ju je proslavila, čemu doprinosi i činjenica da se otada jako malo promijenila.

No zbog vrućih prizora koje je snimila za novu seriju "Diplomatkinja" kovrčava tinejdžerica Felicity konačno bi mogla malo pasti u zaborav.

U spornim scenama Keri je potpuno gola u krevetu s kolegom Rufusom Sewellom, britanskim zavodnikom poznatim po ulogama u filmovima "Priča o vitezu", "Grad tame", "Ljubav i praznici" i mnogim drugima.

Keri i Rufus u seriji imaju glavne uloge, a radi se o drami koja se emitira na streaming-servisu Netflix i koja je brzo osvojila publiku.

Prije ove serije Keri je ostvarila ulogu u filmu "Kokainski medvjed", koji je u kinima od veljače.

Što se tiče njezina privatnog života, glumica je u sretnoj vezi s kolegom Matthewom Rhysom, s kojim je glumila u seriji "Amerikanci". Zajedno imaju šestogodišnjeg sina Sama, dok ona iz braka s poduzetnikom Shaneom Dearyjem ima još i 15-godišnjeg Rivera.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Saint Von Colucci - 2 Saint Von Colucci - 1 Jimin Jimin +0 Saint Von Colucci - 3 Celebrity Mladi glumac preminuo nakon 12 estetskih operacija, platio je 220 tisuća dolara jer je htio izgledati poput slavne zvijezde

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i David Beckham - 1 Victoria i David Beckham - 2 Corey Haim - 1 Corey Haim - 2 +30 Corey Haim - 3 Celebrity Victoria Beckham bila je zaručena i prije Beckhama, evo tko je njezina zaboravljena ljubav čiji prsten još čuva

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene