ista kao i uvijek!

Pamtimo je kao omiljenu kovrčavicu, a svog se zaštitnog znaka i danas odriče u rijetkim trenucima

Keri Russell Keri Russell Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell - 3 Keri Russell - 2 Keri Russell - 1 Keri Russell Keri Russell Keri Russell Keri Russell Keri Russell (Foto: Screenshot) Keri Russell (Foto: Profimedia) Keri Russell (Foto: Getty Images) +10 Keri Russell (Foto: Getty Images) Galerija

Keri Russell proslavila se u seriji "Felicity" nakon čega se uspješno nastavila baviti glumom, a ovih dana promovira svoj novi film "Cocaine Bear".

Američka glumica Keri Russell viđena je kako dolazi u El Capitan Theatre u Hollywoodu, na snimanje popularne emisije "Jimmy Kimmel Live" u kojoj je bila jedna od gošći.

Pogledaj i ovo Keri Russell (Foto: Profimedia) sve zbog dečka Znamo je kao omiljenu kovrčavicu s malih ekrana, no prije ljupke uloge slomila je srce najboljoj prijateljici

43-godišnja Keri za tu je prigodu odabrala kožne trapez hlače i prozirnu košulju ispod koje joj se vidio grudnjak, a to je jedno od njezinih odvažnijih izdanja u posljednje vrijeme. Pri dolasku su je dočekali obožavatelji kojima je ljubazno i strpljivo podijelila autograme prije nego se posvetila svojim obavezama.

Glumica se i danas može pohvaliti mladenačkim izgledom s tek pokojom borom na licu, a svoj zaštitni znak, dugu kovrčavu kosu, i danas ponosno nosi iako je u posebnim prigodama ponekad voli izravnati.

Keri se proslavila glavnom ulogom u seriji "Felicity", kojoj je u središtu radnje djevojka kovrčave kose koja dolazi u veliki grad na studij i počinje novo životno poglavlje u nepoznatoj sredini.

Serija je emitirana od 1998. do 2002. godine i stekla je velik broj gledatelja diljem svijeta. Od snimanja je prošlo više od 20 godina, ali mnogi se još uvijek sjećaju Felicityne zaljubljenosti u markantnog Bena, kojeg je glumio Scott Speedman i s kojim je Keri i danas dobra prijateljica.

Keri trenutačno promovira svoj novi film "Cocaine Bear" koji će premijerno biti prikazan ovih dana.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 6 +28 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll polugola hrabro prošetala hladnim ulicama Londona, građani i turisti snimali je mobitelima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +25 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene