Emotivni prizori

Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Sanjin Strukic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 6 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 5 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +19 Goran Navojec Galerija

U Zagrebačkom kazalištu mladih održana je komemoracija za prerano preminulog glumca Jasmina Telalovića, tužni kolege tješili su jedni druge.

U Zagrebačkom kazalištu mladih održana je komemoracija za prerano preminulog glumca Jasmina Telalovića, koji nas je iznenada napustio u 47. godini.

Pogledaj i ovo Goran Navojec - 3 Uvijek iskren! Navojec o komentarima koje dobiva na račun svoje transformacije o kojoj svi pričaju: ''Možda je i vrijeme da s 50 godina...''

Na predstavi koja je odigrana u njegovu čast okupili su se brojni njegovi kolege glumci, koji su se međusobno tješili još uvijek šokirani njegovim preranim odlaskom. Bili su tu Goran Grgić, Marija Škaričić te Nina Violić, a posebno je pogođen bio Goran Navojec, kojeg su fotografi uhvatili kako sam sjedi i gleda u pod.

Od 2003. godine Telalović je u angažmanu ZKM-a, a glumio je i u predstavama zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, kao i na Dubrovačkim ljetnim igrama. Glavne uloge igrao je u filmovima "Tu" Zrinka Ogreste i "Ne pitaj kako" Lukasa Nole, gledali smo ga i u nedavnim ostvarenjima, među kojima su "Illyricvm" i "Divljaci", a pamtit ćemo ga posebice po ulogama u popularnim televizijskim serijama poput "Odmori se, zaslužio si", "Bitange i princeze", "Zimmer frei" i "Naša mala klinika".

Prije nekoliko dana ispraćen je na posljednji počinak na zagrebačkom krematoriju.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Tomica Petrović - 4 +25 Severina i Tomica Petrović - 3 Celebrity Seve objavila fotke u badiću, o ovim prizorima raskošnog dekoltea sigurno će se još dugo pričati: "Lele, idem odmah vježbati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene