''Bezvremenska božica!''

Seve objavila fotke u badiću, o ovim prizorima raskošnog dekoltea sigurno će se još dugo pričati: "Lele, idem odmah vježbati"

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Tomica Petrović - 4 Severina i Tomica Petrović - 3 Severina i Tomica Petrović - 1 Severina Severina - 10 Severina - 9 Severina - 7 +19 Severina Galerija

Severina se javila svojim obožavateljima s Maldiva objavivši nekoliko fotografija u badiću u kojem je istaknula atribute.

Severina se ovih dana odmara i uživa na omiljenim joj Maldivima, u društvu sina Aleksandra i menadžera Tomice Petrovića, a sada je svoje obožavatelje počastila prizorima koje će sigurno dobro upamtiti.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

50-godišnja pjevačica objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira u bikiniju u kojem je do izražaja došao njezin bujni dekolte, ali i lice s minimalno šminke.

"Maldivnoooo", napisala je Severina uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"I dalje se dobro drži Severina", "Sevdivnooo", "Fatamorgana", "Mačko, uživaš s pogledom ispod obrva", "Lele, idem odmah vježbati", "Mamacita", "Divna", "Bezvremenska božica", "Uvijek si jako lijepa, lijepa kao ruža", "Mačka si nad mačkama", "Zaslužen odmor naše dive", samo su neki od komentara obožavatelja koje je dobila.

Severina je na Maldivima proslavila sinov rođendan, ali i rođendan svojeg menadžera Tomice, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je također na društvenim mrežama. A na odmoru nije zaboravila ni Let 3 te im je uputila podršku ispisavši u pijesku naziv njihove pjesme "Mama ŠČ!", s kojom će nas ove godine predstavljati na Eurosongu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović, 2007. godina - 1 Zoran Milanović, 2007. godina - 2 Zoran Milanović, 2007. godina - 3 Zoran Milanović, 2007. godina - 4 +23 Zoran Milanović, 2007. godina - 5 Nekad i sad Zoran Milanović prije 16 godina izgledao je znatno drugačije nego danas, a pogledajte tko ga je tada pošteno izmorio!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene