Koliko emocija!

Seve pokazala kamo je odvela sina za rođendan, a pohvalila se i da je povela sebi najdražeg muškarca

Severina i Tomica Petrović - 1 Severina i Tomica Petrović - 1 Severina/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Tomica Petrović - 4 Severina i Tomica Petrović - 3 Severina i Tomica Petrović - 2 Severina i Tomica Petrović - 1 Severina - 9 Severina - 7 Severina - 6 Severina - 5 Severina i Tomica Petrović Severina +16 Severina - 10 Galerija

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila video sa sinom Aleksandrom i menadžerom Tomicom Petrovićem, koji također slavi rođendan, baš kao i njezin jedinac.

Severina danas ima poseban razlog za slavlje, njezin sin Aleksandar navršio je 11 godina, a dodatni razlog za veselje je i rođendan njezina menadžera Tomice Petrovića.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila video i otkrila da svi zajedno slave na egzotičnoj lokaciji, točnije na Maldivima, koje obožava i koje je već bila posjetila, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je sa svojim obožavateljima.

"Sretni rođendani mojim najdražim muškarcima", napisala je Severina uz video, a uz to je u priči na profilu podijelila snimku palminih grana na predivnoj lokaciji.

Video s proslave pogledajte OVDJE.

Severina je sinu čestitala rođendan nekoliko sati ranije na svojem profilu, a uslijedila je lavina čestitki Aleksandru.

"Sretan rođendan mom anđelu, mojoj najvećoj ljubavi, mom sinu. Sve što imam to si ti..." napisala je emotivna pjevačica.

Severina je sina dobila 2012. godine s bivšim partnerom Milanom Popovićem, s kojim vodi dugotrajnu borbu oko skrbništva.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 1 Vera Wang - 2 Vera Wang - 4 Vera Wang - 3 +19 Vera Wang - 7 Nekad i sad Rijetki vjeruju da ima 73 godine i čude se njenoj mladolikosti, ali sada je pokazala kako stvarno izgleda!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 u Domu sportova - 6 +27 Let 3 u Domu sportova Zanimljivosti Let 3 posvađao obožavatelje Eurosonga zbog jedne stvari, evo u što su neki uvjereni: "To su Hrvati koji vole svoju zemlju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene