Na čijoj ste vi strani?

Let 3 posvađao obožavatelje Eurosonga zbog jedne stvari, evo u što su neki uvjereni: "To su Hrvati koji vole svoju zemlju"

Let 3 u Domu sportova - 4 Let 3 u Domu sportova - 4 Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 u Domu sportova - 6 Let 3 u Domu sportova Let 3 u Domu sportova - 5 Let 3 u Domu sportova - 4 Let 3 u Domu sportova - 3 Let 3 u Domu sportova - 1 Let 3 u Domu sportova - 6 +21 Let 3 u Domu sportova - 2 Galerija

Ne stišavaju se reakcije na Let 3 i pjesmu Mama ŠČ!, s kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu, a sada su izazvali i svađu među obožavateljima natjecanja.

Čitatelji portala Wiwibloggs i fanovi Eurosonga upustili su se u žustre prepirke i svađe, i to zbog ankete koja je tamo objavljena, a tiče se pobjednika ovogodišnjeg natjecanja i prema rezultatima vodi naš Let 3 s pjesmom Mama ŠČ!.

Pogledaj i ovo Let 3 netipična izdanja Prvi nastup Leta 3 nakon Eurosonga izgledao je potpuno drugačije od onog u Liverpoolu, eurovizijski fanovi ovakve bi ih jedva prepoznali!

"Pripremite svoje traktore! Na vrhu ankete s velikom razlikom je hrvatski Let 3. Pjesma Mama ŠČ! dobila je 16.974 glasa, što je više od polovice ukupnih. Pjesma je donekle izazvala podjele među eurovizijskim obožavateljima. Kada je riječ o Hrvatskoj, pjesma je pak obnovila duh Eurosonga. Otkako je prošle subote pobijedio na Dori 2023., Let 3 je svima u mislima", stoji na Wiwwiblogsu.

Nekima se ta vijest nije svidjela, a dio čitatelja portala zaključio je da su Hrvati sami sebi dali najviše glasova.

"Let 3 i Hrvati su oteli anketu!?", "To su Hrvati koji vole svoju zemlju", "Viđali smo ovu vrstu noviteta u natjecanju iznova i iznova godinama. Dečki u haljinama koji pjevaju o nuklearnom ratu zapravo su prilično dosadni ako uzmete u obzir ono što smo vidjeli na primjer ranih 2000-ih. To nas ne čudi niti šokira, zapravo nam je dosadno", "Znam da su Hrvati hakirali anketu, ali pjesma je dobra i super su bili uživo pa je mogu vidjeti u finalu ove godine", "Eurosong 2023. trebao bi pripasti Hrvatskoj. Ovakvu genijalnost u izvedbi, melodičnom pjevanju, tekstualnoj jednostavnosti, s nevjerojatno dubokom pacifističkom porukom, Eurovizija još nije vidjela. Ja sam iz Nizozemske, ali ne smeta mi jasno i glasno reći da je MamaŠČ! Leta 3 remek-djelo", "Tako je slatko vidjeti toliko ljudi sa sitnim mozgom koji ne razumiju ovo remek-djelo. U pjesmi nema niti jednog detalja niti jedne riječi bez dvostrukog ili trostrukog značenja. Mrzim mrzitelje. Europu će to oduševiti", dio je rasprave u komentarima na stranici.

Let 3 je proteklog vikenda nastupio u zagrebačkom Domu sportova povodom 8. Antivalentinova, a veću pozornost i od goruće teme ''Mama ŠČ!'' ukrale su njihove odjevne kombinacije. Iako to nije uobičajeno za njih, članovi benda na taj su koncert stigli u odijelima te su s kravatama i leptir-mašnama izveli svoje najveće hitove.

Publika je najveću reakciju dala na pjesmu s kojom će nastupiti i na Euroviziji, ''Mama ŠČ!'', a za tu su se pjesmu ponovno obukli u kostime s Dore te na pozornicu doveli plesačice i rakete.

Iako se neki i dalje ne slažu s izborom da nas Let 3 predstavlja na Eurosongu u Liverpoolu, pjesma "Mama ŠČ!" u nekoliko je dana skupila ogromnu pozornost na službenom kanalu Eurovizije na YouTubeu te trenutačno ima više od milijun pregleda, dok je na eurovizijskim kladionicama trenutačno na 14. mjestu, a svakim se danom sve više penje te Let 3 dobiva velike šanse za pobjedu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 1 Vera Wang - 2 Vera Wang - 4 Vera Wang - 3 +19 Vera Wang - 7 Nekad i sad Rijetki vjeruju da ima 73 godine i čude se njenoj mladolikosti, ali sada je pokazala kako stvarno izgleda!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale - 2 Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 4 +26 Snimanje filma Canary Black - 1 Celebrity Holivudska ljepotica prošetala Zagrebom, za to je imala dobar razlog, a ispod tamnih naočala nije ju bilo lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene