Bio je omiljen

Brojna poznata lica nisu skrivala šok i suze na ispraćaju glumca Jasmina Telalovića, koji je iznenada preminuo

Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 2 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 2 Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 6 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 5 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 4 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 3 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 2 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 1 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 6 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 5 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 4 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 3 +7 Posljednji ispraćaj Jasmina Telalovića - 2 Galerija

Brojna poznata lica na posljednji su počinak ispratila glumca Jasmina Telalovića, koji je nenadano preminuo prošlog tjedna u 47. godini.

Prošlog tjedna Hrvatsku je neugodno iznenadila vijest kako je svijet napustio poznati hrvatski glumac Jasmin Telalović.

Jasmin je preminuo nenadano, imao je samo 46 godina. Od njega su se na zagrebačkom Krematoriju došli oprostiti brojni poznati kolege glumci i prijatelji.

Među poznatim licima koja nisu skrivala šok i suze našli su se Goran Bogdan, Zrinka Cvitešić, Jadranka Đokić, Marija Škaričić, Linda Begonja te Duško Valentić.

Prema želji obitelji preminulog glumca Jasmina Telalovića iz Zagrebačkog kazališta mladih, apelirano je da se umjesto vijenaca, cvijeća i svijeća uplate donacije na žiro račun udruge Astronomsko društvo Višnjan. Prikupljeni iznos dodijelit će se kao "Stipendija Jasmin Telalović za poticanje izvrsnosti u STEAM području kod djece i mladih", namijenjene stipendiranju djece slabijeg imovinskog statusa koja žele sudjelovati u edukacijskim programima.

Komemoracija za Jasmina Telalovića još nije provedena, a održat će se u ZKM-u u srijedu, 22. veljače 2023., u 13:00 sati u dvorani Istra.

Od 2003. godine Telalović je u angažmanu ZKM-a, a glumio je i u predstavama zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, kao i na Dubrovačkim ljetnim igrama. Glavne uloge igrao je u filmovima "Tu" Zrinka Ogreste i "Ne pitaj kako" Lukasa Nole, gledali smo ga i u nedavnim ostvarenjima, među kojima su "Illyricvm" i "Divljaci", a pamtit ćemo ga posebice po ulogama u popularnim televizijskim serijama poput "Odmori se, zaslužio si", "Bitange i princeze", "Zimmer frei" i "Naša mala klinika".

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj - 2 Ana Čagalj - 3 Ana Čagalj - 4 Joško i Ana Čagalj - 4 +21 Joško i Ana Čagalj - 3 Celebrity Jolina supruga u opako seksi kombinezonu zasjenila njegov rođendanski party, veliki prorez ispod grudi posebno je zanimljiv!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene