Ima 46 godina

Svoj zaštitni znak nosi i 20 godina nakon uloge u hit-seriji, a evo čime se još može pohvaliti!

Keri Russell Keri Russell Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell Keri Russell Keri Russell Keri Russell (Foto: Profimedia) Keri Russell (Foto: Profimedia) Keri Russell i Scott Speedman (Foto: Getty Images) Keri Russell i Scott Speedman (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Getty Images) +5 Keri Russell (Foto: Getty Images) Galerija

Keri Russell snimljena je u kupnji s kćeri, a njihovo zajedničko pojavljivanje nije promaklo ni paparazzima.

Američka glumica i zvijezda nekadašnje hit-serije "Felicity" Keri Russell viđena je u šetnji sa svojom kćeri Willom nakon što su obavile šoping na Manhattanu, a u ležernim su ih izdanjima prepoznali paparazzi.

Pogledaj i ovo Keri Russell (Foto: Profimedia) sve zbog dečka Znamo je kao omiljenu kovrčavicu s malih ekrana, no prije ljupke uloge slomila je srce najboljoj prijateljici

46-godišnja glumica odjenula je sportsku crnu jaknu preko bijelog džempera i para odgovarajućih bijelih hlača, dok je pogled sakrila iza tamnih naočala. Čini se da je kupnja u koju su se majka i kćer zajedno otputile dobro prošla jer nisu skidale osmijehe s lica.

Keri se i danas može pohvaliti mladenačkim izgledom s tek pokojom borom na licu, a svoj zaštitni znak, dugu kovrčavu kosu, i danas ponosno nosi.

Proslavila se glavnom ulogom u seriji "Felicity", kojoj je u središtu radnje djevojka kovrčave kose koja dolazi u veliki grad na studij i počinje novo životno poglavlje u nepoznatoj sredini.

Serija je emitirana od 1998. do 2002. godine i stekla je velik broj gledatelja diljem svijeta. Od snimanja je prošlo više od 20 godina, ali mnogi se još uvijek sjećaju Felicityne zaljubljenosti u markantnog Bena, kojeg je glumio Scott Speedman i s kojim je Keri i danas dobra prijateljica.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Zalepugin mlađi - 1 Saša Zalepugin mlađi - 2 Saša Zalepugin mlađi - 3 Saša Zalepugin mlađi - 4 +25 Ljubica Jović Celebrity Saša Zalepugin je s prvom suprugom dobio dvojicu sinova, a jedan je član jednog od najdugovječnijih bendova bivše države!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 5 +24 Iva Majoli - 6 Celebrity Iva Majoli javila se s egzotične lokacije u badiću koji otkriva više od očekivanog: "The body!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene