Prošlo više od 20 godina

Njezine kovrče bile su zaštitni znak kultne serije, a pogledajte kako danas izgleda nekad omiljena Felicity

Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell i Scott Speedman (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Screenshot) Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Profimedia) Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Profimedia) Keri Russell (Foto: Profimedia) +0 Keri Russell (Foto: Getty Images) Galerija

Keri Russell svjetsku slavu donijela je uloga Felicity u istoimenoj seriji koja je snimana prije više od 20 godina, ali je se i danas rado sjetimo.

Američka glumica i zvijezda nekada omiljene tinejdžerske serije "Felicity", danas 44-godišnja Keri Russell snimljena je prvi put u javnosti nakon 12. ožujka, s obzirom na to da se strogo pridržavala propisane karantene i samoizolacije zbog koronavirusa.

Sada je napokon uočena s dugogodišnjim partnerom i glumcem Matthewom Rhysom i njihovim sinom Samom, s kojima je uživala u vožnji biciklom i ručku u jednom od restorana u Brooklynu, gdje su ih snimili fotografi. Keri je za tu prigodu odabrala široke hlače i topli ogrtač, dok je na nogama nosila sandale i deblje čarape. Na licu je imala zaštitnu masku, a skinula ju je tek za stolom u restoranu.

Keri se i danas može pohvaliti mladenačkim izgledom s tek pokojom borom na licu, a svoj zaštitni znak, dugu kovrčavu kosu, i danas ponosno nosi.

Keri i Matthew zajedno su od 2014. godine, a upoznali su se na setu serije "Amerikanci", u kojoj zajedno glume, i od tada su zajedno, a dvije godine kasnije rodio im se sin.

Keri je prije Matthewa bila udana za Shanea Dearyja. S njim je u braku bila od 2007. do 2013. godine i imaju 13-godišnjeg sina Rivera i 8-godišnju kćer Willu Lou.

Keri se proslavila glavnom ulogom u seriji "Felicity", kojoj je u središtu radnje djevojka kovrčave kose koja dolazi u veliki grad na studij i počinje novo životno poglavlje u nepoznatoj sredini. Serija je emitirana od 1998. do 2002. godine i stekla je velik broj gledatelja diljem svijeta. Od snimanja je prošlo više od 20 godina, ali mnogi se još uvijek sjećaju Felicityne zaljubljenosti u markantnog Bena, kojeg je glumio Scott Speedman i s kojim je Keri i danas dobra prijateljica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene