"Ne pitajte me"

Tonči Huljić otkrio rijetke detalje iz privatnog života: "Sada smo apartman do apartmana, veselo je!"

Tonči i Hana Huljić Tonči i Hana Huljić Ante Cizmic/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Hana Huljić Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Tonči Huljić - 3 Tonči Huljić, Petar Grašo Hana Huljić i Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči Huljić - 2 Tonči Huljić - 1 +15 Tonči Huljić - 2 Galerija

Tonči Huljić rijetko progovora o detaljima privatnog života, no sada je ponešto otkrio u jednoj televizijskoj emisiji u susjednoj nam Srbiji.

Tonči Huljić progovorio je o dosad nepoznatim detaljima iz privatnog života i članovima svoje obitelji te otkrio nešto više o temi koja mnoge zanima, a to je njegova unučica Alba.

Pogledaj i ovo Hana Huljić - 4 Tad se šuškalo Evo kako je Hana ranije ove godine komentirala glasine o drugom djetetu s Grašom: "Ne volim kad se takvo nešto piše"

61-godišnji Tonči gostovao je u emisiji "Premijera" u susjednoj nam Srbiji gdje je progovorio o supruzi Vjekoslavi Huljić s kojom je u sretnom braku već 40 godina, ali i kćeri Hani te zetu Petru Graši.

"Poslije 40 godina nemaš o čemu pričati, a ne da se svađaš. Ali mi imamo slične afinitite. Eto, pričamo da li da idemo u Provansu. Što ću ići u Rim, po trgovinama? Ne osjećam se dobro kao nepoznati turist. Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman do apartmana. Da se Hana malo naspava, Vjekoslava preuzme unuku. Pušta izuzetno visoke tonove, ima baršunasti glas na tatu i visoko tonove na mamu. Ne spava više od četiri sata, Hana je jako izmorena. A imamo i zahtjevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je", izjavio je Tonči, a prenosi Blic.

Tončiju se ispunjava i veliki san iz djetinjstva, naime naći se u ulozi jednog od voditelja ovogodišnjeg izdanja regionalne glazbene dodjele nagrada Music Awards Ceremony, a uz njega će voditeljske uloge preuzeti i Jelena Gavrilović, Mimi Mercedez i Voyage.

Uloge voditeljskog para prve večeri događanja, 25. siječnja, preuzeli su Jelena Gavrilović i Tonči Huljić, koji publiku u Areni te gledatelje ispred TV ekrana provode kroz višesatnu ceremoniju dodjele nagrada i vrhunskih nastupa, dok će tu ulogu druge večeri događanja, 26. siječnja, preuzeti aktualne ikone nove glazbene scene – Mimi Mercedez i Voyage.

Povodom prihvaćanja ove uloge voditelja Tonči Huljić istaknuo je kako je ovime ostvario svoje dječačke snove: "S velikim zadovoljstvom prihvatio sam ulogu voditelja na MAC-u i na to gledam kao na neku vrstu ispunjenja svojih davnih želja. Svi smo mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom kada odrastemo biti pjevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Čitav život bavim se glazbom, a sada je, izgleda, došlo vrijeme da se iskušam i u nečemu o čemu sam u djetinjstvu maštao."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +19 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat podijelila fotke na kojima se zavodljivo izvija u badiću, zbog ovih prizora svi zavide onom tko ju snima

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Russell - 2 Taylor Russell - 3 Taylor Russell - 1 Taylor Russell - 3 +4 Taylor Russell Celebrity Svijet je tek pošteno čuo za nju, a ona svojim razgolićenim izdanjima izaziva pomutnju, za ovo bome treba hrabrosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene