Novi izazov

Tonči Huljić u ulozi u kakvoj ga dosad nismo vidjeli, konačno mu se ispunio dječački san!

Tonči Huljić Tonči Huljić Damir Krajac/Cropix 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Music Awards Ceremony (MAC) +0 Tonči Huljić Galerija

Tonči Huljić naći će se u ulozi jednog od voditelja ovogodišnjeg izdanja regionalne glazbene dodjele nagrada Music Awards Ceremony, a uz njega će voditeljske uloge preuzeti i Jelena Gavrilović, Mimi Mercedez i Voyage.

Do održavanja najveće glazbene manifestacije u regiji – Music Awards Ceremony (MAC) preostalo je manje od tjedan dana, a uz otkrivanje mnogobrojnih regionalnih glazbenih imena koja su potvrdila svoje sudjelovanje 25. i 26. siječnja u beogradskoj Štark Areni, otkriveno je i tko su voditelji spektakularne ceremonije.

Pogledaj i ovo Tonči Huljić i Baby Lasagna - 1 ''taj momak je...'' Tonči Huljić započeo suradnju s Baby Lasagnom: ''Kad misliš da si sve napravio, onda tražiš neki novi izvor inspiracije”

U ulozi voditeljskog para prve večeri događanja, 25. siječnja, naći će se dvoje dobro poznatih regionalnih imena – Jelena Gavrilović i Tonči Huljić, koji će publiku u Areni te gledatelje ispred TV ekrana provesti kroz višesatnu ceremoniju dodjele nagrada i vrhunskih nastupa, dok će tu ulogu druge večeri događanja, 26. siječnja, preuzeti aktualne ikone nove glazbene scene – Mimi Mercedez i Voyage.

Povodom prihvaćanja ove uloge voditelja Tonči Huljić istaknuo je kako je ovime ostvario svoje dječačke snove: "S velikim zadovoljstvom prihvatio sam ulogu voditelja na MAC-u i na to gledam kao na neku vrstu ispunjenja svojih davnih želja. Svi smo mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom kada odrastemo biti pjevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Čitav život bavim se glazbom, a sada je, izgleda, došlo vrijeme da se iskušam i u nečemu o čemu sam u djetinjstvu maštao."

Svoje oduševljenje ulogom voditeljice istaknula je i glumica Jelena Gavrilović, koja će s Tončijem Huljićem biti dio voditeljskog para prve večeri događanja: "Drago mi je što postoji ovakva manifestacija koja će ugostiti najveće regionalne zvijezde i koja pod istim krovom drži čitavu regionalnu glazbenu scenu. Izuzetna mi je čast što sam dobila poziv da vodim MAC i posebno zato što će moj partner u tome biti Tonči Huljić, čovjek koji je svojim talentom, ljubavi i posvećenošću u glazbi ostavio trajan i neizbrisiv trag."

Svoje dojmove podijelio je i voditeljski par druge večeri MAC-a. Mimi Mercedez tako je jasno dala do znanja kako je spremna i za ovu ulogu: "Vrlo sam uzbuđena i samouvjerena. Odabrani su savršeni voditeljski parovi i ovaj spektakularni događaj učinit ćemo još jačim", istaknula je.

To potvrđuje i njezin voditeljski kolega Voyage, idol nove generacije i trenutačno jedan od najslušanijih izvođača na Balkanu: "Pored svega što sam dosad radio, jako mi je drago što imam priliku isprobati i ulogu voditelja. Mislim da će to biti jedno jako lijepo iskustvo i hvala organizatorima koji su mi dali toliku odgovornost, vjerujem da ću ispuniti očekivanja."

Najveći regionalni glazbeni događaj Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Sky Musica krajem siječnja 2023. na jednom će mjestu okupiti creme de la creme regionalne glazbene scene. Dvodnevna ceremonija dodjele nagrada održat će se 25. i 26. siječnja 2023. godine u beogradskoj Štark Areni, a glasanje publike moguće je i dalje putem službene internetske stranice događanja i putem službenog MAC Youtube kanala.

Podsjećamo, svoje sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju MAC-a potvrdili su Jelena Rozga, Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja, i 2Bona.

Fanovi se mogu pridružiti i svečanoj ceremoniji dodjele nagrada, 25. i 26. siječnja 2023. u beogradskoj Štark Areni, koja uz najsuvremeniju produkciju donosi dva dana nezaboravnih nastupa omiljenih izvođača ovih prostora. Ulaznice za MAC 2023 mogu se kupiti putem besplatnog app-a eFinity, online na efinity.rs te na blagajni Štark Arene.

Interes publike je velik, pa su zbog ograničenih količina ulaznica za sektor 200 u prodaji i ulaznice za nivo 400. VIP kapaciteti gotovo su rasprodani te se fanovima koji žele biti uz pozornicu manifestacije preporuča da što prije priskrbe svoje ulaznice.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 1 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 3 +26 Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Celebrity U rijetkim zajedničkim izlascima svi se okreću za njima, no ono zbog čega plijene najveću pozornost njemu nimalo ne smeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene