Pravi kavalir

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših među poznatima, a sve posebno zadivljuje obrambeni stav koji ima prema svojoj ženi

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 1 Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 5 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 2 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan, Sean Brosnan, Sanja Banić +6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Galerija

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith u braku su 22 godine, a njihova ljubav tijekom godina nije nimalo izblijedila.

Holivudski glumac Pierce Brosnan i njegova supruga Kelly Shaye Smith u braku su posljednje 22 godine, a i nakon toliko vremena vole se kao prvog dana.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan samo sve zgodniji! Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

69-godišnji Pierce snimljen je s deset godina mlađom Keely u Malibuu, gdje su se zajedno otputili na predstavljanje nove knjige Pauline Porizkove. Oboje su uskladili tamne odjevne kombinacije, ona crnu haljinu, a on crne hlače i majicu, dok su poglede sakrili iza tamnih naočala.

Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine, prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Da je njihova ljubav jednaka kao na samom početku, pokazuju i učestali izljevi nježnosti na društvenim mrežama, ali i njegov obrambeni stav prema njoj.

Naime, Keely je, za razliku od brojnih žena u Hollywoodu, godinama uspješno odolijevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a s godinama je prikupila nekoliko kilograma viška, što su joj mnogi bezrazložno zamjerili, no ne i njezin Pierce. Štoviše, on se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ušutkao sve dušebrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilograma, a jednom je prilikom otkrio i šokantni savjet koji su dobili od bliskih prijatelja.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njezina tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

Prije Keely Pierce je bio u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku.

Pierce je danas i ponosni otac troje djece, 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnje Paris, koje je dobio s Keely, te 36-godišnjeg Seana, kojeg je dobio s Cassandrom. Također je posvojio i Cassandrinu djecu, Charlotte i Christophera Brosnana, koje je ona dobila sa svojim prvim suprugom Dermotom Harrisom, no Charlotte je preminula 2013. godine od raka, baš kao i njezina majka.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos Tamara Loos - 3 +27 Tamara Loos - 1 Celebrity Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Cibocci Marko Cibocci Frano i Gabrijela Frano Ridjan i Gabriela Pilić u 4. epozodi showa Ples sa zvijezdama - 1 +25 Frano Ridjan i Gabriela Pilić u 4. epozodi showa Ples sa zvijezdama - 2 Zanimljivosti Urnebesni trenutak između Frane i Cibocija zbog trojke: ''Zato što već treću emisiju primijetite moju guzu ili?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene