Kakva ljubav!

I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 5 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 1 Keely Shaye-Brosnan, Pierce Brosnan Keely Shaye-Brosnan, Pierce Brosnan Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 2 +18 Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 1 Galerija

Pierce Brosnan podijelio je novu fotografiju na kojoj grli svoju suprugu Keely Shaye Smith, a komentar jedne obožavateljice potkrijepio je mišljenje većine javnosti u svijetu.

Glumac Pierce Brosnan podijelio je novu fotografiju sa svojom suprugom Keely Shaye Smith. Bračni par pozirao je zagrljen u jednom restoranu, a uskladili su i svoje odjevne kombinacije koje su bile plave boje.

''Šaljemo ljubav svima'', napisao je Brosnan u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

A njegovi vjerni fanovi raznježili su se na ovu objavu, jedna je pratiteljica svojim komentarom ukrala svu pozornost i potvrdila mišljenje mnogih diljem svijeta.

''Dragi gospodine Pierce Brosnan! Ti si uzor svim muškarcima ovoga svijeta! Prekrasan je način na koji voliš svoju suprugu, kako pokazuješ svoju ljubav pred cijelim svijetom. Tvoja žena je voljena i zahvaljujući toj ljubavi ona je sve ljepša. Ti si je učinio kraljicom! Bog vas blagoslovio'', napisala je pratiteljica.

Keely uz njega zaista blista, a kako i ne bi kad je njezin voljeni brani od svih zlih jezika koji su je napali zbog viška kilograma.

Keely je, za razliku od brojnih žena u Hollywoodu, godinama uspješno odolijevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a s godinama je prikupila nekoliko kilograma viška, što su joj mnogi bezrazložno zamjerili, no ne i njezin Pierce. Štoviše, on se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ušutkao sve dušebrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilograma, a jednom je prilikom otkrio i šokantni savjet koji su dobili od bliskih prijatelja.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njezina tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

U braku su 22 godine, a njihova ljubav tijekom godina nije nimalo izblijedjela. Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine, prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila te ih paparazzi često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kovačević - 1 Saša Kovačević - 9 Saša Kovačević - 5 Saša Kovačević - 2 +19 Saša Kovačević - 3 Celebrity Jedan od najzgodnijih pjevača na ovim prostorima pokazao je damu koja mu je konačno zarobila srce, jedna stvar u vezi nje baš je zanimljiva!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 +27 Jennifer Lopez - 1 Celebrity Prizore koje inače može vidjeti samo njezin suprug, Lopez je sada pružila i svojim pratiteljima: ''Koja si ti boginja...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene