"Predivna slika s mužem''

Snježana Schillinger sjela mužu u naručje u haljini s opakim prorezom: ''Prekrasni ste, ali ja bih konobare...''

Snježana Schillinger i Franz - 3 Snježana Schillinger i Franz - 3 Instagram 1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger i Franz - 1 Snježana Schillinger i Franz - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger u emisiji Zdravlje na kvadrat - 10 Snježana Schillinger u emisiji Zdravlje na kvadrat - 11 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 Snježana Schillinger - 1 +32 Snježana Schillinger - 1 Galerija

Snježana Schillinger u nizu fotografija otkrila je kako se nalazi na vrlo zanimljivom partiju sa suprugom Franzom.

Poduzetnica Snježana Schillinger sjela je svom suprugu Franzu u krilo, dok je on sjedio na neobičnoj foelji ukrašenoj plišanim medvjedićima. 

Franz je nosio crno elegantno odijelo ispod kojeg je imao raskopčanu crnu košulju, a Snježana je imala na sebi svečanu rozu haljinu s pregršt šljokica po sebi i dubokim prorezom koji je istaknuo njezine noge.

Pozirali su nasmiješeni i zagrljeni, a na jednoj od fotografija mu je čak uputila i poljubac.

"Odlična haljina", komentirala joj je Žanamari Perčić.

U nizu fotografija, nalazila se i snimka na kojoj se vidjela kako ih na eventu poslužuju muškarci bez majice s mašnicama oko vrata, a nitko nije mogao skinuti poglede s njihovih isklesanih tijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"Prekrasni ste ti i Franzi, a ja bih ove konobare s eventa ", "Austrijanac čovek", "Predivan par", "Predivna slika s mužem, moj je od mene kilometrima daleko", samo su neki od komentara.

Snježana s Franzom rado dijeli fotografije na društvenim mrežama, a ne skriva ni koliko su sretni skupa.

Podsjetimo, Snježana i Franz u braku su od 2021. godine. Vjenčali su se nakon pet godina veze na Kornatima, a zaručili su se na egzotičnim Maldivima. Ona iz prvog braka ima sina Dinu, a Franz kćer Taschiu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Brenda Fricker - 9 Brenda Fricker - 2 Brenda Fricker - 6 Brenda Fricker - 10 +12 Brenda Fricker - 17 Celebrity Žene s golubovima sjetimo se svake godine tijekom blagdana, a njezina stvarna sudbina nije puno drukčija od one iz filma

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev i Jagoda Kumrić Petra Kraljev - 1 +25 Petra Kraljev - 2 Celebrity Zgodna zvijezda Kumova plijenila je poglede u izlasku, ovakvu je nemamo priliku vidjeti u seriji!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene