Ona mu je utjeha

Kći legendarnog Pepa Guardiole prepustila se nježnostima s novim dečkom, a njegova bivša jedva je dočekala da ga se riješi!

Maria Guardiola - 1 Maria Guardiola - 1 Maria Guardiola/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Guardiola i Dele Alli - 2 Maria Guardiola i Dele Alli - 1 Maria Guardiola i Dele Alli - 3 Maria Guardiola i Dele Alli Maria Guardiola s obitelji Maria Guardiola - 4 Maria Guardiola - 3 Maria Guardiola - 2 Maria Guardiola - 1 Maria Guardiola +0 Maria Guardiola Galerija

Maria Guardiola i Dele Alli snimljeni su kako razmjenjuju nježnosti na odmoru u Španjolskoj

Kćer slavnog nogometnog trenera Pepa Guardiole, Maria Guardiola uhvaćena je odmoru s igračem Evertona Deleom Allijem u španjolskoj Marbelli, a paparazzi su ih snimili u trenucima razmjenjivanja nježnosti i poljubaca.

O ljubavnom životu 21-godišnje Marije ne zna se puno, mediji su je i ranije povezivali s Deleom, a prvi put su primijećeni zajedno dok su izlazili iz vrhunskog restorana Novikov u listopadu 2021., samo nekoliko mjeseci nakon što su se pojavile fotografije na kojima se ljube.

“Nije im smetalo tko ih je vidio dok su se mazili ispred DJ-a, bilo je sve krcato ljudima koji su ih gledali, ali oni nisu trepnuli okom. Izgledali su jako slatko zajedno", izjavio je svjedok koji ih je tada vidio.

Dale je utjehu u Mariji pronašao nakon što je raskinuo vezu s 23-godišnjom manekenkom Ruby Mae, koja ga je ostavila nakon što se umorila od njegovog ponašanja, posebice zato što je on provodio sate igrajući online igricu Fortnite, prenosi The Sun.

Mariju na profilu na Instagramu prati više od sto tisuća ljudi i smatra ju je ikonom stila, a ona s obožavateljim voli podijeliti svoj glamurozni stil života.

Maria je inače najstarija od troje Pepove djece koju ima s Cristinom Serrom, a bliska je s 18-godišnjim bratom Mariusom i 13-godišnjom sestrom Valentinom, a obitelj je više puta javno pozirala zajedno na Pepinim proslavama trofeja na kraju sezone.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju James Franco i Isabel Pakzad James Franco i Isabel Pakzad James Franco i Isabel Pakzad James Franco i Isabel Pakzad +16 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) Celebrity Svoju 15 godina mlađu djevojku upoznao je dok joj je predavao, varao je svaku prije nje, ali samo ga je ona uspjela primiriti

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene