razvukla široki osmijeh

Ella Dvornik oglasila se nakon ročišta s Charlesom i pokazala muškarca koji joj čuva leđa!

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 2 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce susreli su se na sudu u Puli, a ona se nakon ročišta oglasila na društvenim mrežama.

Influencerica Ella Dvornik u procesu je razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je ovaj četvrtak imala drugo ročište na Općinskom sudu u Puli.

Par je na sud došao u pratnji svojih odvjetnika, a Ella se nakon ročišta oglasila na društvenim mrežama.

Objavila je video u kojem nasmijana pjevuši na zadnjem sjedištu automobila, odjevena u isto jarko crveno odijelo u kojem je došla na sud.

Zatim je podijelila i fotografiju s muškarcem koji joj čuva leđa, svojim odvjetnikom Antonijem Volarevićem, koju možete pogledati u galeriji.

Ella i Charles su prvo ročište na sudu imali proteklog tjedna.

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", naveli su tada sa suda, a uskoro bivši supružnici nisu htjeli ništa komentirati.

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 +27 Ana Uršula Najev Zanimljivosti Je li zvijezda Kumova jednom fotkom potvrdila šuškanja o vezi s pjevačem koji se nedavno rastao?

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef MasterChef MasterChef MasterChef +29 MasterChef Nekad i sad Pogledajte kako danas izgledaju bivši kandidati MasterChefa, u show su se vratila dobro poznata lica iz prošlih sezona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene