pamtite ih sve!

Pogledajte kako danas izgledaju bivši kandidati MasterChefa, u show su se vratila dobro poznata lica iz prošlih sezona!

Marko Kolak, MasterChef - 17 Marko Kolak, MasterChef - 17 Nova TV 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef MasterChef MasterChef MasterChef MasterChef MasterChef MasterChef Maja Šabić In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 1 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 4 +23 In Magazin: Masterchef - Maja Šabić - 4 Galerija

U MasterChefu su još jednom zasukali rukave Maja, Ivan, Goga, Lora, Marko i Tomislav, natjecatelji iz prethodnih sezona.

Natjecatelji MasterChefa dobili su zadatak pripremiti ukupno 195 tanjura s jelima od tri slijeda.

S obzirom na to da je u natjecanju ostalo još samo šest kandidata, u pomoć su im priskočili članovi žirija Melkior, Stjepan i Damir te chef Mario Mandarić, ali i pojedini kandidati iz prijašnjih sezona showa.

Tako su se u kuhinju MasterChefa vratili pobjednici dviju prethodnih sezona Maja Šabić i Ivan Temšić, finalistice Gorana Milaković i Lora Cepetić, Marko Kolak, poznat i kao kralj stres-testova, te Tomislav Marković, kojeg smo gledali u pretprošloj sezoni showa.

Kako bivši natjecatelji MasterChefa izgledaju danas i koliko su se promijenili otkako smo ih prvi put gledali u showu, pogledajte u galeriji.

Inače, top šest kandidata MasterChefa, zajedno s pojedinim bivšim kandidatima iz prijašnjih sezona showa, kuha za goste humanitarne večere kojom se prikuplja novac za Hrabri telefon. Cilj je Hrabrog telefona pružanje direktne pomoći i podrške zlostavljanoj i zanemarenoj djeci i njihovim obiteljima, ali i rad na prevenciji zlostavljanja i zanemarivanja kao i neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži. U akciji mogu sudjelovati i gledatelji pozivom na humanitarni broj telefona 060 9005 (cijena poziva/donacije 0,83 eura/6,25 kuna).

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 +26 Ella Dvornik - 6 Celebrity Ella i Charles stigli su na drugo ročište u Puli, ona je nasmijana ušetala u društvu svog odvjetnika

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 +27 Ana Uršula Najev Zanimljivosti Je li zvijezda Kumova jednom fotkom potvrdila šuškanja o vezi s pjevačem koji se nedavno rastao?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene