kakva vesela ekipa!

Pogledajte kako se bivši kandidati MasterChefa zabavljaju nakon što su napustili show, Meri je objavila video: ''Nikad se nisam ovako kreveljila!''

Meri Goldašić - 7 Meri Goldašić - 7 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić - 29 Meri Goldašić - 30 Meri Goldašić - 31 Meri Goldašić - 19 Meri Goldašić - 20 Meri Goldašić - 21 Meri Goldašić - 22 Meri Goldašić - 24 Meri Goldašić - 23 Meri Goldašić - 26 +20 Meri Goldašić - 27 Galerija

Meri Goldašić pohvalila se kako je s kandidatima iz Masterchefa kuhala kod Stjepana Vukadina u restoranu "il Ponte".

Tik Tokerica i bivša natjecateljica "Masterchefa" Meri Goldašić objavila je video u kojem je pokazala kako izgleda druženje kandidata nakon showa.

Na samom početku objasnila je da se baš na toj snimci može vidjeti njihovo pravo lice, a kako je dodala, nakon što je izašla iz showa primijetila je jednu stvar.

"Ja se sa svojim društvom, mužem, prijateljima u stvarnom vanjskom svijetu s kojima se družim cijeli život ovoliko nikad nisam kreveljila. Mislim da je razlog tome ta izolacija zbog koje smo iz dosade doslovno bez mobitela, interneta i televizije morali smišljati načine na koje ćemo se zabaviti".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Goldašić (@merigoldasic)

Prošli vikend kuhali su u restoranu kod jednog od tri člana žirija, a to je Stjepan Vukadin. Meri je sada odlučila dočarati pratiteljima i što su sve tamo radili.

Ispričala je kako su popunili tri večere u rekordnom roku, na što su veoma ponosni.

"Sve smo uspjeli odraditi kako treba uz koncert Aleksandre Prijović u pozadini koja se puštala na telefonu", našalila se Meri.

Pomogli su im i Stipini kuhari koji inače tamo rade, a atmosfera je bila potpuno opuštena.

Stjepan Vukadin u komentaru joj je ostavio niz emotikona srca.

"Bravo Meri, baš super video. Volim ovakve sadržaje", "Ovo je genijalno", "Mislim da ti MasterChef treba dati nagradu za ovaj video".

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 +29 Nives Celzijus - 8 Nekad i sad Procurile fotke Nives Celzijus iz 2008. kad se našla u središtu skandala o kojem su pisali svi mediji, tada je njegovala i drugačiji imidž!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev - 2 Miraj Grbić - 1 Marija Omaljev - 1 Miraj Grbić - 3 +22 Miraj Grbić Celebrity Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene