Nisu prošli nezapaženo

Ella i Charles stigli su na drugo ročište u Puli, ona je nasmijana ušetala u društvu svog odvjetnika

Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 Goran Sebelic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 7 Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 2 Charles Pearce i Ella Dvornik Charles Pearce +20 Charles Pearce - 4 Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce pojavili su se na drugom ročištu za razvod braka na Općinskom sudu u Puli, naša influencerica dobro raspoložena stigla je na parnicu.

Naša influenceica Ella Dvornik i njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce stigli su na drugo ročište svog razvoda braka na Općinski sud u Puli.

Ella je došla s osmijehom na licu u upečatljivoj crvenoj kombinaciji, a Charles je djelovao nešto manje dobro raspoložen te je brzo pobjegao fotografima u zgradu.

Dvornikova je uz svojeg odvjetnika s osmijehom ušla u sud za razliku od prošlog puta kad za izjave baš i nije bila raspoložena.

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda.
Ella se oko cijele situacije samo jednom oglasila na Instagramu objasnivši:

"Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice 'iz izvora' i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi", napisala je Ella tada u priči koju je objavila na Instagramu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev - 2 Miraj Grbić - 1 Marija Omaljev - 1 Miraj Grbić - 3 +22 Miraj Grbić Celebrity Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 +29 Nives Celzijus - 8 Nekad i sad Procurile fotke Nives Celzijus iz 2008. kad se našla u središtu skandala o kojem su pisali svi mediji, tada je njegovala i drugačiji imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene