Zakazano ročište

Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

Ella Dvornik Ella Dvornik Kristina Stedul Fabac/Pixsell 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Charles Pearce i Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik i Charles stigli su na Općinski sud u Puli, gdje su se oboje pojavili u prisutnosti svojih odvjetnika.

Elli Dvornik i njezinu uskoro bivšem suprugu Charlesu Pearcu danas je zakazano ročište, a fotografi su ih ulovili tijekom dolaska na Općinski sud u Puli.

Na izjave novinara nisu htjeli odgovarati, a već prije Ella se na svom Instagramu oglasila povodom svega toga te objasnila kako ne želi da njezina djeca jednog dana čitaju sve i svašta o rastavi svojih roditelja.

"Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice 'iz izvora' i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi", napisala je Ella tada u priči koju je objavila na Instagramu.

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda. 

Ni Charles nije ništa želio komentirati, a video njihova dolaska možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 7 Severina - 6 +26 Severina - 5 Celebrity Severina pokazala kako je ukrasila svoj luksuzni stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i MC Stojan Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +31 Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Zanimljivosti Tko je srpski folker koji je izazvao histeriju uzvika na trećem koncertu Aleksandre Prijović? Jednom se škakljivom pjesmom posebno proslavio!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene