podsjetila na legendarnu izjavu

Ella Dvornik snimkom s pokojnim djedom Borisom izazvala lavinu reakcija: "Je li sramota reći...?"

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Boris Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 +19 Ella Dvornik - 5 Galerija

Ella Dvornik odala je počast svojem djedu Borisu Dvorniku u videu kojim je napravila pomutnju na Instagramu.

Influencerica Ella Dvornik dolazi iz dobro poznate splitske obitelji, a sada je svoje pratitelje na Instagramu podsjetila tko je bio njezin djed.

Ella ja objavila snimku u kojoj se čuje legendarna izjava Borisa Dvornika, kada je u emisiji kod Milorada Bibića "Mosora" opisao suludu scenu rodnog stabla sa zamršenim krajevima.

"Ko tu koga?" šaljivo se zapitala Ella pored snimke u kojoj izgleda kao da pokušava dokučiti što njezin djed govori, a u video je dodala i komentar: "Kad ti dođe šira rodbina u goste".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Je li sramota reći da ne razumiješ", upitao ju je jedan pratitelj, na što mu je Ella odgovorila: "Nitko ne razumije haha."

"Djed ti je bio neponovljiv vrhunski glumac", "Legendarni Boris Dvornik", "Fenomenalan", "Ovo je bila legendarna epizoda i Mosorovo smijanje", još su neki od brojnih komentara koje je dobila, a objavom je svoje pratitelje nasmijala do suza.

Podsjetimo, kazališni, televizijski i filmski glumca te redatelj i scenarist Boris Dvornik bio je jedan od najvećih predstavnika hrvatske kinematografije. Preminuo je 24. ožujka 2008. godine, a samo pet mjeseci nakon njega, točnije 7. rujna, prerano nas je napustio i njegov sin te Ellin otac Dino Dvornik.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović, Nadia Cvitanović Branko i Lidija Ivanda, Jakov Kitarović Jakov Kitarović i Snježana Schillinger Jakov Kitarović i Snježana Schillinger +22 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Dobro raspoloženi Jakov Kitarović u izlasku se družio s poznatom plavušom, a supruge Kolinde opet nije bilo na vidiku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene