''da budem iskrena...''

Ella Dvornik prisjetila se savjeta pokojnog oca: ''Meni je tata rekao - drogiraj se, pij, šta god oćeš radi, samo nemoj...''

Ella i Danijela Dvornik Ella i Danijela Dvornik Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela, Ella i Dean Dvornik Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 3 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 4 +23 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 Galerija

Ella Dvornik gostovala je u talk showu "Ženska priča" kod Marijane Perinić te u razgovoru s njom otkrila neke detalje iz djetinjstva.

Influencerica Ella Dvornik poznata je po tome što na društvenim mrežama uvijek hrabro priča o raznovrsnim životnim temama.

Sada je u talk showu "Ženska priča" otkrila i kako je biti dijete poznate osobe, ali i o tome kakav odgoj je imao njezin pokojni otac Dino Dvornik.

"Voljela bih im utankati neke vrijednosti koje, nećete vjerovati, moj tata je meni utankao. Meni je tata rekao - drogiraj se, pij, šta god oćeš radi, samo nemoj pušit cigarete. Jedino što ja sad radim je - pušim cigarete", rekla je.

Ella je ispričala i kako je bila vrlo nestašna kao dijete, a danas se posebno divi svojoj majci Danijeli koja je to sve prošla s njom.

"Da budem iskrena, ja se divim svojoj mami što je preživjela sa mnom. Ja bih čak rekla da joj se više divim što je preživjela sa mnom, nego što je preživjela s mojim tatom, a znate tko mi je bio tata. Ona mi je definitivno uzor, što se majčinstva tiče", objasnila je.

Nedavno je na svom Instagramu podijelila i neke snimke iz djetinjstva koje je dobila od nekadašnjeg glazbenika Senna M.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Podsjetimo, Ella se trenutno nalazi u procesu razvoda od supruga Charlesa Pearcea.

Par se upoznao u Londonu prije deset godina. U Hrvatsku su se preselili prije nego što su dobili dvije kćerkice Balie i Lumi. 

Zaručili su se u Japanu početkom 2016. godine, a u studenom 2017. dočekali prvo dijete, djevojčicu Balie Dee. Drugu kćer, Lumi Wren, dobili su tri godine kasnije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina na sudu - 10 Severina na sudu - 7 Severina na sudu - 6 +26 Severina na sudu - 9 Celebrity Severina se oglasila nakon suđenja zbog nametljivog ponašanja, pa postavila i zanimljivo pitanje: "U protivnom, eto mene opet!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hugo i Rubina Aveiro - 1 Hugo i Rubina Aveiro - 3 Hugo i Rubina Aveiro - 2 Hugo Aveiro i Cristiano Ronaldo +25 Hugo Aveiro - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda stariji brat Cristiana Ronalda, spasio ga je svojim novcem kada je bilo najteže!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene