Jako su bliski

Pogledajte kako izgleda stariji brat Cristiana Ronalda, spasio ga je svojim novcem kada je bilo najteže!

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hugo i Rubina Aveiro - 1 Hugo i Rubina Aveiro - 3 Hugo i Rubina Aveiro - 2 Hugo Aveiro i Cristiano Ronaldo Hugo Aveiro - 2 Hugo Aveiro - 3 Hugo Aveiro - 4 Hugo Aveiro - 1 Cristiano Ronaldo Elma Aveiro +19 Elma Aveiro - 4 Galerija

Brat Cristiana Ronalda, Hugo Aveiro proslavio je 25. godišnjicu braka na raskošnoj ceremoniji u Portugalu.

Samozatajni brat slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, Hugo Aveiro ovih je dana dospio u središte pozornosti i to zbog raskošne proslave 25. godišnjice braka na Madeiri.

48-godišnji Hugo i njegova supruga Rubina proslavili su godišnjicu na svečanoj ceremoniji u crkvi u Funchalu gdje su zapravo obnovili vjenčane zavjete. Rubina je tom prigodom zablistala u pripijenoj vjenčanici s dubokim dekolteom, dok je Hugo, koji inače vodi Rolandov muzej na portugalskom otoku, izgledao elegantno i svečano u svjetlo-sivom odijelu.

Cristiano se na svečanosti nije pojavio, no unatoč tome bratu je poslao video poruku u kojoj je čestitao njemu i šogorici.
Cristianova starija sestra Elma, koja je i sama influencerica sa 677 tisuća pratitelja podijelila je mnoge fotografije i dio atmosfere s obiteljskog slavlja.

"Moje srce to ne može podnijeti. Moja obitelj, moji ljudi, ljubav iznad svega", napisala je Elma u slatkoj objavi na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elma Aveiro (@elma_oficial)

Ronaldo je inače ostao blizak sa svojom braćom i sestrama, koji još uvijek žive u Portugalu. Poznato je kako je pomogao Hugu u borbi protiv zlouporabe alkohola i droga, uključujući i plaćanje boravka na odvikavanju.

"Nema sumnje da je njegov novac pomogao spasiti Huga. Stvari su mogle ispasti puno drugačije da Cristiano nije postao nogometaš", izjavila je njihova majka Dolores za Daily Record 2007. godine.

U Ronaldovoj obitelji postoji povijest ovisnosti, a kada mu je bilo 20 godina izgubio je oca Dinisa.

"Cristiano je vidio što piće i droga mogu učiniti ljudima koji su mu bliski i to je dio razloga zašto je postao ono što je danas. Ono što se dogodilo našoj obitelji objašnjava zašto Cristiano nema poroka. Ne puši i ne pije. Njegova ovisnost je nogomet. Dinis se rano preminuo zbog čega je Cristiano bio očajan jer su bili vrlo bliski. Voljela bih da je još uvijek tu da vidi igrača kakav je danas. To je jako tužno", zaključila je Ronaldova majka.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko - 6 Šime Vrsaljko - 7 Šime Vrsaljko - 5 Šime Vrsaljko - 4 +17 Šime Vrsaljko - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson - 2 Elle Macpherson - 1 Elle Macpherson - 2 Elle Macpherson - 3 +23 Elle Macpherson - 3 Celebrity Možete li vjerovati da ova žena ima 59 godina? Sad je jasno zašto ju već godinama prati prepoznatljiv nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene