I bio je najmlađi Vatreni!

Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko Igor Kralj/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko - 6 Šime Vrsaljko - 7 Šime Vrsaljko - 5 Šime Vrsaljko - 4 Šime Vrsaljko - 2 Šime Vrsaljko - 3 Šime Vrsaljko - 1 Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar +11 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Galerija

Šime Vrsaljko je 2010. bio najmlađi član Hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Dinama, a sada su se pojavile njegove fotografije iz tog razdoblja.

Naš umirovljeni nogometaš i bivši Vatreni Šime Vrsaljko danas nosi titulu miljenika žena i ima vojsku obožavateljica, a sada su se pojavile njegove fotografije na kojima se vidi kako je izgledao davne 2010. godine.

Šime je tada bio nogometaš NK Dinama i najmlađi član Hrvatske nogometne reprezentacije, a njegov današnji imidž tada još nije postajao ni u tragovima. Imao je drugačiju frizuru i njegovao drugačiji stil nego danas, a tada još nije imao ni brojne tetovaže kojima se u međuvremenu ukrasio i koje su mu postale zaštitni znak.

A u međuvremenu se Šime oženio i rastao, pa s novom partnericom Kajom Vidmar dobio dvoje djece. Nedavno im se rodio sin čime se lijepa Kaja pohvalila preko društvenih mreža, dok su prošle godine dobili kćer Viktoriju.

31-godišnji Šime dugo je skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice Viktorije prošle godine. Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, potaknuo je nagađanja o razvodu od prve supruge Matee s kojom ima sina Brunu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Evan Ellingson - 4 Evan Ellingson - 6 Evan Ellingson - 5 Evan Ellingson - 2 +1 Evan Ellingson - 1 Celebrity S 35 godina preminula zvijezda filma na koji smo ronili suze, tužnu vijest potvrdio je njegov otac

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Reiner Eugenija Tedeschi-Reiner Eugenija Tedeschi-Reiner Eugenija Tedeschi-Reiner +11 Željko Reiner sa suprugom i kćeri Celebrity Osebujna supruga poznatog HDZ-ovca u rijetkom izlasku ukrala je svu pažnju, a njihova kći mamina je kopija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene